Region

Svet

Boki 13: Marijan je isfrustrirani homoseksualac

Iako je na Farmi pomrsio konce i potrudio se da napravi pravi šou, Boki 13 je izbačen jer je prekršio pravila. Za naš list otkriva sve pikantne detalje vezane za VIP seljake.

Boki 13: Marijan je isfrustrirani homoseksualac



Marijan te je dočekao na nož, ali si brzo počeo da mu vraćaš.

"On pati od debilizma. Video sam mu u očima nešto bolesno, neobjašnjivo. Čovek je isfrustrirani homoseksualac, mrzi žene. Igra prljavu igru"

Da li je zaista hteo da te udari?

"On je teška p.čka i plaši me se. Njemu na čelu piše 100 soma. Da je došlo do fizičkog obračuna, Marijan bi završio slomljen".

Zakačio si se i sa Banetom. Da li je istina da je baboje.ac i da ima dečka?

"Baneta nervira kada neko ima autoritet. Uspela je da ga zavede najveća manipulatorka na Farmi. Što se tiče njegovog dečka, ja sam mu samo preneo pozdrave od njega. To je ugledan čovek u šou-biznisu. Ako je on slagao mene, onda sam i ja slagao vas. Zaključio sam da je Bane nekad bio baboje.ac".

Kakvo je tvoje mišljenje o Katarini?

"Ona boluje od „ćurkizma“. Najveća je manipulatorka. Uspela je da prevari neke muškarce na Farmi, kao što je prevarila 10.000 muškaraca napolju. Na njoj je sve kinesko, jedino još nije počela da jede njihovu hranu".

Da li joj se više dopada Bane ili Baki?

"Katarina bi najradije sa obojicom, da može".

Šta misliš o Jasmini Ani?

"Ta žena ne zna gde se nalazi. Nije mi jasno kako žena koja nije elokventna može da bude književnica. Njenu knjigu koju sam dobio u studiju iskoristio sam prilikom prvog odlaska u toalet".

Ekremova žena Igbala nije bila baš srećna zbog tvog druženja sa njim?

"Ekrem je iskreno plakao kada sam izašao s Farme. On je baš dobar čovek i treba da pobedi. Ne zameram Igbali, ona je pod stresom".

Družio si se sa Vendi, koja je najomraženija farmerka?

"Vendi je previše direktna, ali simpatična mi je i mislim da je dobar čovek".

Šta misliš o Nataliji?

"Pre ulaska na Farmu sam rekao: „Ko o čemu, kurva o poštenju.“ Imao sam veoma korektan odnos s njom i mislim da ćemo se lepo družiti kad bude izašla".

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>