Region

Svet

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić snimaju duet?!

Spekulisalo se da su Rasta i Marko prekinuli saradnju i pojavile su se svakakve glasine, ali je istina očigledno drugačija. Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić snimaju duet?!

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić snimaju duet?! Screenshoot/InstagramOtkako se u javnosti pojavila vest da se Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razvode, mnogo se spekulisalo o njihovom odnosu ali i tome ko će šta dobiti, koliko će novca reper davati za alimentaciju, kao i o tome u kakvom je on odnosu sa Aninim bratom, Markom Nikolićem, koji je radio kao njegov menadžer. Spekulisalo se da su Rasta i Marko prekinuli saradnju i pojavile su se svakakve glasine, ali je istina očigledno drugačija.

Naime, Marko i Rasta zajedno su se pojavili u javnosti na dodeli nagrada, a Nikolić se ponašao kao pravi menadžer pa se može zaključiti da oni očigledno i dalje sarađuju.

Nakon medijski propraćenog razvoda kružila je i priča da Ana ima velikih problema da snimi novi album, jer je Rasta prekinuo saradnju sa njom, pa zamolio kolege da odbiju njenu poslovnu saradnju. Međutim, popularni reper otkriva da je i dalje spreman da sarađuje sa majkom njegove ćerke.

’’Možda snimimo ponovo pesmu, ko zna...’’- izjavio je Rasta za Pink.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>