Zdravlje

Ljubav

Cimet: Počnite odmah da ga konzumirate pred spavanje!

Poznata su nam odlična svojstva meda po zdravlje, kao i superzdrava kombinacija sa cimetom. Konačno ćete uspeti da skinete i poslednji gram sala ako koristite cimet! Počnite odmah da ga konzumirate pred spavanje! 

Cimet: Počnite odmah da ga konzumirate pred spavanje! Svet Plus



Med i cimet ako se konzumiraju pred odlazak u krevet stimulišu čišćenje creva, eliminišu gljivice, parazite i druge bakterije koji su odgovorni za sporo varenje i loš metabolizam, pa ćete konačno uspeti da se rešite svakog grama sala! Kada se telo konačno očisti, vi ćete najzad imati savršenu liniju, ali i popraviti zdravlje, piše Healthydefinition.com.

Ljudi koji su koristili ovaj recept kažu da se svakog jutra budite sa manjom težinom, počevši od prvog dana, a evo i recepta:

Uveče u 200 ml ključale vode sipajte pola kašičice cimeta u prahu, a kada se ohladi, dodajte kašičicu meda i odložite u frižider. Sutradan pred spavanje napravite novi napitak, a onaj koji ste odložili u frižider popijte.

NIKAKO ne smete ništa više da dodajete u ovaj napitak i morate da ga pijete samo uveče, inače efekat neće biti tako jak.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>