Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana, sram te bilo! Vidimo svi šta ste radili! (VIDEO)

Ša i Dragana gledali su svoj emotivni snimak u rijalitiju "Zadruga 2", a onda je ustao Lepi Mića i rekao:"Dragana, sram te bilo, pričaš kao da si sa njim kruške skupljala. Vidimo svi šta ste radili."

Zadruga 2: Dragana, sram te bilo! Vidimo svi šta ste radili! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Svakog četvrtka ukućani rijalitija "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Prvi snimak koji je prikazan odnosi se na situacije u kojoj su se Nenad Aleksić Ša i Dragana Mitar upoznavali i zbližavali sve dok u ''Zadrugu'' nije ušla njegova supruga Ivana. Voditelj Milan Milošević je zamolio Draganu da prokomentariše ono što su videli svi na malim ekranima:

"Otegla se priča, šta da radim. Meni je bitno da ja nisam lagala, ali sad je gotovo."

Ša je dodao:

"Lep je snimak, hvala onom ko se potrudio. Ja sam sve rekao. Lepo izgleda, ali sve smo rekli šta smo imali. Tačka ogromna stavljena na sve ovo. Sklonio sam se od nje da ljudi ne bi potegli još priče, umorio sam se od toga. Potresao sam se vrlo. Svaki dan mi stoji knedla u grlu zbog onoga što sam uradio."

Lepi Mića je imao potrebu da prokomentariše ono što je video:

"Dragana, sram te bilo, pričaš kao da si sa njim kruške skupljala. Vidimo svi šta ste radili. Trebalo je da kažeš šta se dešavalo. Stavili ste tačku. Ne možete prekinuti emocije."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>