Zdravlje

Ljubav

Tajna mršavljenja! Zvuči čudno ali ova žena se transformisala!

Bez odlazaka u teretanu i bez potrošenog novca! Tajna mršavljenja! Zvuči čudno ali ova žena se transformisala za četiri nedelje! Pročitajte njenu priču!

Tajna mršavljenja! Zvuči čudno ali ova žena se transformisala! Svet Plus



Džulija Midous (34) iz Melburna rešila je da na Fejsbuk grupi "Zdrava mama" otkrije kako je uspela da se praktično istopi posle porođaja. Kako kaže, transformacija je nije koštala ni dinara, a uložila je samo malo vremena i strpljenja.

U čemu je njena tajna? 100 čučnjeva dnevno. To je, kaže sve.

- Radim čučnjeve kad god sam u prilici, recimo dok čekam da provri kafa, dok perem zube ili dok telefoniram. Cilj mi je 100 čučnjeva dnevno, a uopšte nije bitno da ih uradim u komadu, mada se trudim da ne bude manje od 20 u seriji - kaže ova mama.

Ona je sliku transformacije svog tela s naglaskom na zadnjicu podelila na ovoj Fejsbuk stranici, i uskoro je počela da se širi po celom svetu. Žene su je preklinjale da im otkrije svoju tajnu, pa im je udovoljila i rekla da je stvar u čučnjevima.

- Jedina druga "tajna" je guma za vežbanje koju koristim dok radim čučnjeve, zbog većeg opterećenja - kaže Džulija.

Ona je, inače, kako sama priča, višak nabacila nakon razvoda od muža 2016. godine. Utehu je nalazila u brzoj i nezdravoj hrani.

- Dane sam provodila na kauču, tovareći se masnom dostavljenom hranom i slatkišima. Često bih za večeru pojela kilogram sladoleda - kaže ona.

Shvatila je u jednom trenutku šta radi sebi i da mora da se promeni, naročito kada je rodila ćerku kojoj je, kako kaže, želela da bude uzor.

- Kao samohranoj majci sa dvoje dece, moje zdravlje mora da mi bude prioritet. Samo ako sam ja dobro, mogu da vodim računa o njima, a ako se dobro hranim i redovno vežbam, imam mnogo više snage i energije da se nosim sa svakodnevicom - kaže ona.

Prve rezultate na telu videla je, kaže, posle četiri nedelje. Naravno, uz to je uvela i promene u ishrani.

- Najveći problem bilo mi je kontrolisanje porcija i prejedanje. Tek kada sam naučila kolika treba da bude razumna porcija mogla sam da krenem dalje - zaključuje ona.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena

Povezane vesti:


>