TV Show

Parovi

Stanija javno prevarila dečka. On je to gledao sa njenom majkom!

Nedavno se vratila u Srbiju pa se pokrenulo pitanje oko njenog ulaska u rijaliti "Zadruga 2" i pomirenju sa Tomovićem! Stanija Dobrojević je sada priznala da je javno prevarila dečka. On je to gledao sa njenom majkom i plakao!

Stanija javno prevarila dečka. On je to gledao sa njenom majkom! Screenshoot/Instagram



Stanija Dobrojević nedavno se vratila u Srbiju. Dosta se spekulisalo o njenom povratku u rijaliti "Zadruga 2" kao i pomirenju sa bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem, a ona je o tome rekla:

"Videćemo. Bila sam u Americi, sve je OK. Što se tiče Zadruge, ne znam. Tamo su se zavrtele razne priče. Ima dosta ljubavnih parova, ali i svađa. Pa ne znam da li sam baš potrebna tamo. Sa druge strane imam i veliku podršku koja jedva čeka da se vratim. Videćemo..."

Starleta je takođe dodala da se nakon izlaska iz Bele kuće videla sa Vladimirom Tomovićem u Rumi gde je napravio opštu pometnju. Dobrojevićeva je rekla i da je tada dobila veliki broj poklona od njega.

Biviša zadrugarka je u emisiji progovorila o bivšem partneru i otkrila detalj koji je mnoge iznanedio:

"Našla sam mu prepiske na Fejsbuku sa bivšom devojkom, meni je to bilo dovoljno, a čim mi se ukazala prilika, javno sam prevarila dečka. On je pričao sa mojom mamom, plakao je i gledali su zajedno šta radim."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>