Zadruga

Parovi

Dragana Mitar: Skidaću se gola i bez love. Toga mi ne manjka! (VIDEO)

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević. Dragana Mitar ne prestaje da iznenađuje, pa je tako bilo i obog puta: "Skidaću se gola i bez love. Toga mi nikad ne manjka!"

Dragana Mitar: Skidaću se gola i bez love. Toga mi ne manjka! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePitanje bilo je za Draganu Mitar, u vezi sa njenim skidanjem pred kamerama u izolaciji. Naime, Miljana Kulić došla je na ideju da nasamari zadrugarke, a Dragana je jedna od onih koja je nasela na njenu priču. Dok je navodno uzimala intervju od Ljube Pantović i Dragane, njih dve su u izolaciji pozirale nage. Gledaoce je zanimalo kako je mogla Dragana sebi to da dozvoli, a ona je hladno odgovorila da će bez problema pokazati silikone čim dođe lepo vreme:

"Ona mene nije pitala, ja nisam bila gola, ja sam bila u normalnim gaćicama. Moje grudi su bile pokrivene rukom, kosom... I sad ću da se skinem, čim skinem četiri kile i bude leto i na bazen ću ići bez gornjeg dela i to je to. Mogu i sa Ljubom da idem gola. Ne treba lova, toga mi nikad ne manjka."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>