Ostalo

Smeno

Žene u neverici: Savršene godine za trudnoću!

Rasprave o tome kada je najbolje zatrudneti i imati decu su jako česte. Lekari su sada potvrdili, a žene su u šoku! Savršene godine za trudnoću nisu dvadesete kao što se verovalo!

Žene u neverici: Savršene godine za trudnoću! Svet Plus
Mnoge žene odgađaju trudnoću zbog svakakvih razloga, poput života bez brige, razvoja karijere ili putovanja sa svojom jačom polovinom. Svi ovi razlozi protive se teorijama koje tvrde kako je najbolje imati dete u 20-ima. Ipak, te se teorije menjaju i evoluiraju. naučnici sada kažu nešto potpuno drugo od vladajućeg mišljenja.


Idealne godine za trudnoću!

Protivno ustaljenom mišljenju, istraživanje koje je sproveo doktor John Mirowsky, sociolog iz Texasa, otkrio je kako je savršeno doba za trudnoću oko 34. godine.

Ovo su činjenice!

Stručnjak za žensko zdravlje izjavio je kako je idealno da žena zatrudni oko 34. ili 35. godine zbog toga što u 20-ima žene mogu razviti razne bolesti. U 34. godini ženino je telo u najboljem stanju i zdravlju za trudnoću.

Mirowsky je isto tako istakao kako bi žene trebale biti oprezne sa trudnoćom u kasnim 30-ima. Žensko telo kako stari, tako i razvija rizik od raznih bolesti i komplikacija reproduktivnog sustava.

Drugi psiholozi slažu se sa teorijom doktora Mirowskog: žene oko 34. godine nalaze se uglavnom u stabilnim vezama sa partnerom, imaju idealnu meru energije i vitalnosti, ostvarile su određeni stepen profesionalne karijere i dovoljno su zrele za gajenje druge osobe. Sva ova iskustva ukazuju da je sredina 30-ih godina idealna za trudnoću.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>