Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ljubavni par se žestoko posvađao! Teške reči i bacanje stvari! (VIDEO)

Ljubavni par rijalitija "Zadruga 2" se žestoko posvađao! Teške reči i bacanje stvari, a zatim se pojavilo obezbeđenje koje ih je jedva razdvojilo. 

Zadruga 2: Ljubavni par se žestoko posvađao! Teške reči i bacanje stvari! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Tokom žurke došlo je do sukoba između Bore Santane i Marka Miljkovića, a u njihovu svađu se umešala i Markova devojka Luna Đogani. Ona je tim postupkom ugrozila svoju vezu, jer joj je Miljković zamerio to što je stala u njegovu odbranu.

Luna je bila besna kada je legla u njihov krevet, a kako posle nekog vremena nije mogla da zaspi, otišla je da spava pored svog prijatelja Sava Perovića. Marko joj je zapretio:

"Pet minuta imaš! Ako se ne vratiš ovde da se teraš i p*čku materinu! Dramiš mi tu za rijaliti, majmunico jedna! Oteraću te u tri lepe p*čke materine, neću da čujem za tebe!"

Zerina Hećo i Jelena Krunić su pokušale da ubede Lunu da se vrati kod svog dečka u krevet i sve što ima raspravi ujutru, ali ona nije htela da ih posluša. Tom prilikom je nazvala Marka "pijandurom", što je njega dodatno razbesnelo. Marko je počeo da baca Lunine stvari iz zajedničkog kreveta, a on mu je uzvratila tako što je bacila njegovu sliku. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti dok su njih dvoje urlali jedno na drugo. Luna je urlala, a zatim izašla iz sobe:

"Hoćeš da opet brukamo naše roditelje? Ne mogu da pričam, p*šim ti k*rac! Ne mogu i jedno i drugo! Sada si pokazao svoje pravo lice."

Đoganijevoj je bilo i te kako krivo što je ušla u sukob sa dečkom, te je otišla u dnevnu sobu da se isplače, a zadrugari su je tešili. 

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>