Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana Mitar i Pavle zagrljeni ogovarali Ša i njegovu ženu! (VIDEO)

Dragana Mitar i Pavle Jovanović zagrljeni ogovarali Nenada Aleksića Ša i njegovu ženu, koja je juče na kratko ušla u rijaliti "Zadruga 2" kako bi razgovorom svog supruga vratila na pravi put!

Zadruga 2: Dragana Mitar i Pavle zagrljeni ogovarali Ša i njegovu ženu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Odnos Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša naglo je zahladneo nakon što je njega danas posetila supruga Ivana. Ona je njemu zamerila to što se previše približio modelsici, zbog čega se on celog dana osećao loše, a na kraju je odlučio da se premesti iz kreveta koji je delio sa Draganom.

Nakon večerašnje žurke Dragani je prišao njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović i pitao šta se to desilo među njima. Iako su na ratnoj nozi, njih dvoje su se grlili, a Pavle je želeo da čuje odgovor na pitanje koje je Dragani postavljao šapatom. Ona je izbegavala tu temu i sve vreme je govorila o Ša:

"Ja sam isterala svoje, ispričala sam istinu. Posle rijalitija se ja nikome ne javljam, pogotovo ne Ša. Ja nisam u problemu, meni ne treba da Siniša dolazi kod Drveta da mi govori da se sklonim od njega. On mene poznaje." 

A zatim je dodala:

"Lazar došao i rekao da mu je žena rekla da je on najomrženiji lik spolja. Ja sam se vratila na reset, ne treba mi da me muva neki oženjeni lik. On meni piše da hoće da se vidimo napolju. Druže, raspravi sa svojom ženom šta imaš, ja sam tu školu prošla. Ja to razotkrijem u tri sekunde. On nije moj tip frajera, niti bih bila sa njim."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>