Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Kom znaku verovati, a kom ne!

Horoskop: Kom znaku verovati, a kom ne! Svako ko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je da ponovo prođete kroz isto iskustvo. Astrolozi su otkrili obrazac na temelju karakteristika znakova horoskopa.

Horoskop: Kom znaku verovati, a kom ne! Svet PlusNeki od znakova Zodijaka varaju svoje partnere mnogo češće od drugih. Osim toga, svako od njih ima svoje razloge za to. Mi ćemo vam dati neke “kosmičke dokaze” koji vam mogu pomoći da saznate što možete očekivati od partnera…

Ovan

Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. Sa jedne strane, oni ne bacaju reči u vetar i uvek ispunjavaju obećanje. Sa druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu. Ukoliko vas Ovan prevari, onda najverovatnije nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima – za njegov pojam. Oni su vrlo aktivni, a ako partner nije u stanju održati njihov ritam, oni lako nastavljaju kretati se naprijed – bez partnera. Pored toga, Ovnovi su vlasnici jakog ega koji zahteva stalnu pažnju.


Bik

Jedan od navernijih pratilaca za život. Ako takvog čoveka imate, to je često zauvek. Oni ozbiljno veruju u “ljubav do groba” i “bračne zavete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara. To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete sumnjati u njegovu odanost.


Blizanci

Držite oči otvorene – ovi partneri su vrlo nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna “intelektualna stimulacija” – i očekuju da im uvek bude zanimljivo u razgovoru. U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali retko kreću iz virtualnog prostora u stvarnost. Redovno poidstičite interes Blizanca i možete biti sigurni da neće otići nigde.Rak

Kod Raka, razlozi za neverstvo su pronalaženje grešaka i sanjarenje. Oni često ne znaju što zaista žele od života, ali zahtevaju beskrajnu pažnju. Rakovi su izuzetno nesigurni, a ponekad je i varanje njihov očajnički način za povećati samopouzdanje. Osim toga, oni uspevaju okriviti partnera i ne priznaju krivicu.


Lav

Na prvi pogled, samouvereni Lavovi izgledaju kao alfa osobe spremni menjati partnere kao rukavice. U stvarnosti, to nije istina. Oni su zaista “u toku” sa atraktivnim izgledom suprotnog pola, ali u isto vreme, oni su beskrajno lojalni svom partneru. Ovaj kvalitet čini Lavove vrlo pouzdanim partnerima. Sa jednim upozorenjem! Ni pod kojim uslovima ne smete biti bolji, bogatiji, uspešniji, ili talentovaniji od njega.


Devica

Odahnite –  njima sigurno možete verovati. Takvi ljudi se razlikuju po kompleksnoj želji za samoćom, meditacijom i stalnim prilično normalnim životom. Još jedna karakteristika znaka – Device su vrlo izbirljive prema eventualnim novih partnera.


Vaga

Vaga je uravnotežen i sasvim fer horoskopski znak. Vaga je stabilna, ozbiljno preuzima obveze, tako da obično ne ide u prevare. Sa druge strane, ona voli flert, tako da može (čak i nenamerno) biti uvučena u situaciju u kojoj flert ode predaleko. Vaga ne zna kako skriti svoje osećaje, pa ako dođe do varanja, budite uvereni, priznaće vam sve.


Škorpion

Jedan od najstrastvenijih, ali potpuno nepouzdanih ljubavnika. Ovo je upravo slučaj kada neverstvo dolazi isključivo iz fizioloških potreba. Zato, jedan od najboljih načina da vežete Škorpiona je – strast.


Strelac

Baš kao Ovan i Lav, vatreni Strelac stalno ima potrebu za akcijom i avanturom. Ako delite avanturistički duh Strelca i previše ne ograničavate njegovu slobodu, on može biti vrlo pouzdan partner. On je spreman posvetiti vam svu svoju pažnju, ali u isto vreme, čvrsto veruje u ljubav.


Jarac

Partneru Jarcu se može verovati 100%. Smiren i sabran, Jarac je disciplinovan čak i kada je u pitanju veliko iskušenje, i može se zaustaviti na vreme. Oni zahtevaju poštovanje i divljenje od strane partnera, stalno se trebaju osećati da su posebni i neverovatni.


Vodolija

Njihove želje se brzo menjaju – nikad ne znate šta očekivati od Vodolije u sledećoj sekundi. Osim toga, takvog čoveka vrlo je lako zaneti. On može ići za ljubavnom avanturom, objašnjavajući sebi da je samo slučajnost.


Ribe

Sanjalački vodeni znak sa bogatom i živom maštom. Ovo je prilično veran partner koji ne štedi na poklonima i stalno traži načine da vas ugodno iznenadi. Jedina stvar koja može prekinuti njegovu zakletvu o vernosti je ta što im se porodični život čini dosadan. A ako se na horizontu pojavi iznenadna ljubavna prilika (verujte, znaju kako će privući romansu) – mogu podleći njenom uticaju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: zenskimagazin.rs

Povezane vesti:


>