Region

Svet

Prenos prve dodele regionalnih priznanja MAC večeras na tv Prva!

Prenos prve dodele regionalnih priznanja MAC (Music Awards Ceremony)  večeras na tv Prva u od 20.10 časova direktno iz Štark Arene. Ova ceremonija biće organizovana po najvišim svetskim produkcijskim standardima, uz prisustvo više od 200 VIP ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom.

Prenos prve dodele regionalnih priznanja MAC večeras na tv Prva! PromoPrva televizija prenosiće večeras od 20.10h direktno iz Štark Arene dodelu prvih regionalnih muzičkih priznanja koja predstavlja svojevrsni spektakl ikada viđen u ovom delu Evrope – MAC (Music Awards Ceremony). MAC će biti prava poslastica za sve ljubitelje dobre muzike jer učestvuju najveće muzičke zvezde iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.


Massimo Savić, Jelena Rozga, Letu štuke, Emina Jahović, Viva Vox, Lollobrigida, Plavi orkestar, Rasta i Aca Lukas nastupaju na MAC-u, potvrdio je Skymusic, koji organizuje i producira ovu prvu regionalnu dodelu muzičkih priznanja. Deo večerašnjeg spektakla biće i Petar Grašo, Željko Joksimović, Van Gog, Stjepan Hauser, Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Toni Cetinski, Bajaga, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva i Jelena Karleuša.

Nijedan događaj u regionu nikada do sada nije okupio ovoliko zvezda na jednom mestu, što MAC čini jedinstvenom manifestacijom, na kojoj će, osim specijalno osmišljenih live nastupa, biti dodeljeno i više od 25 priznanja.Gledaoci će pre samog prenosa dodele nagrada na Prvoj televiziji imati priliku da vide i specijalni deo ove ceremonije – dolazak poznatih ličnosti i razgovore sa njima na crvenom tepihu. Novinarske ekipe spremno će ih dočekati i prikazati kako su se zvezde spremale za ovo glamurozno veče, šta su obukli, s kim su došli I da li imaju tremu.

Ova ceremonija biće organizovana po najvišim svetskim produkcijskim standardima, uz prisustvo više od 200 VIP ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom.

Više od 200 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore učestvovalo je u predlogu nominacija numera za dodelu MAC priznanja. Nakon prvog kruga glasanja, od početnih 250 nominacija, preostalo je manje od 80 koje se takmiče za prestižna MAC priznanja u 13 kategorija. Publika iz celog regiona i dalje ima priliku da online glasa za svoje favorite na SAJTU ili da svoj glas dodeli putem SMS-a, i tako svojim omiljenim izvođačima poveća šanse da pobede i uđu u istoriju kao prvi dobitnici MAC priznanja. Skymusic se odriče sredstava od SMS glasanja, i prihod ide u humanitarne svrhe.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>