Zadruga

Parovi

Zadruga 2:Haos! Miljana hoće svadbu! Marija skočila na nju! (VIDEO)

Ponedeljak veče u rjalitiju "Zadruga 2" je rezervisano za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Ono što je sve gledaoce veoma iznenadilo jeste raskid veridbe Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. A sada Miljana Kulić hoće svadbu! Marija skočila na nju! Usledio je haos! 

Zadruga 2:Haos! Miljana hoće svadbu! Marija skočila na nju! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Zola i Miljana Kulić su bili razdvojeni na nekoliko sati zbog toga što je Zoli smetalo što Kulićeva neprestano ulazi u konflikt sa ostalim zadrugarima. Danas su pomirenje krunisali vrelim poljupcima i s*ksom. Miljana je danas voditelju priznala da istinski veruje u Zolinu ljubav i da njihova veridba nije raskinuta, kao i to da nije odustala od venčanja sa njim:

"Kada sam došla, on je meni prišao, pa me je ljubio. Videla sam da mu je bilo teško. Zabolelo me je što on mene uvek napada. Nije zaljubljen u mene kao prvih 10 dana, sada me voli. Sve mi je pričao za moje dobro. I on je meni mnogo nedostajao. I dalje ga mnogo volim. I u svakom zlu ima nešto dobro."

Zatim je dodala da želi da se nastavi sa pripremama za venčanje: 

"Neka nastavi. Rekla sam da bih želela da svadba bude na Cveti. Ja njega mnogo volim. Hoću da ga poslušam. Smatram da je on momak za mene. Daljina je učinila svoje, videla sam koliko on voli mene, a i ja njega."

Nakon ovoga je pao poljubac, a posle Miljaninog izlaganja želeo je i Zola da kaže svoje mišljenje rekavši da mu je Miki Đuričić drag, što je Marija pogrešno razumela. Ona je odmah osudila Čolića i svojim stavom stavila do znanja oboma da ne podržava njihovu vezu:

"Ti i ona ste dve budale za mene u ovom rijalitiju. Ti nikada nisi bio u pravu. Ti si jedno pokvareno stvorenje. Ti si jedan muškarac koji se ovde šlihta svima. Ona želi ovde njega pred novinarima da opravda. Šta god hoćeš, ti radi. Ja sam ti uvek govorila sve što sam mislila."

Zola je rekao:

"Ne opravdavam to što je on uradio. Ali ne opravdavam ni to što si ti (Miljana) napala Suzanu u "Dubiozi."

Miljana je uporno pokušavala da objasni svojoj majci da su Zolina osećanja prema njoj veoma iskrena i da ne sumnja u njegovu ljubav, ali to Marija nikako nije želela da prihvati. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>