Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana vrištala, lomila kamere, napravila je totalni haos! (VIDEO)

Kulićeve zaratile sa Mikijem Đuričićem! Miljana vrištala, lomila kamere, napravila je totalni haos u rijalitiju "Zadruga 2"! Želela je da odmah ide kući, pa je uletela u svoj apartman i zahtevala od dadilje da odmah obuče Željka. Pogledajte i poslušajte njene jezive krike.

Zadruga 2: Miljana vrištala, lomila kamere, napravila je totalni haos! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeVeć duže vreme vlada netrpeljivost Marije i Miljane Kulić prema Mikiju Đuričiću, koje su ga danima provocirale, a ove noći došlo je do žestoke svađe između ovih ukućana. Sve se dogodilo nakon izbacivanja kada je Belu kuću napustila Olja Bajrami. U danima iza nas, Miki se trudio da ne ulazi u sukobe sa Kulićkama, zbog čega je često spuštao loptu. Međutim, to mu nije pošlo za rukom ove noći, jer se strasti među njima nisu smirile. Miljana je urlala na Mikija:

"J*bi bre svoju mamu, pi*ka ti materina seljačka! Da li ti misliš da se ja plašim tebe?"

"J*baću ti mamu, još jednom budeš li provocirala prva!" - govorio je Miki Miljani, a onda se obratio ukućanima: 

"Ako ste vi za to da vas Miljana j*be, onda nemoj niko da mi se obraća!"

Tokom svađe u dvorištu, Miljana Kulić mahala je šoljom ispred Mikija, a kroz nekoliko sekundi umešala se Marija koju je Đuričić polio čajem. To je veoma teško palo Miljani koja je počela da vrišti po dvorištu i lomi kamere i vrata. Miki je pričao:

"Dosta više! Prva je počela više! Popušiš mi k*rac i ti i tvoja luda ćerka i svi koji ovo trpite! Ne pominjem tvoju ćerku! Možete da mi popušite k*rac obe! Došle ste ovde da nas j*bete sve!"

Pogledajte u drugom video snimku kako su Marija i Miljana urlale na ženu koja čuva Željka zato što je smatrala da je noć i nije vreme da iznose dete napolje!


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>