Region

Svet

Nikolina Kovač i Saša Kapor: Borba za potomstvo!

Borba za potomstvo! Imala je težak porođaj, operisali su joj tumor, a sada naša pevačica bije novu bitku. Nikolina Kovač i Saša Kapor već duže vreme žele da sinu Nikolaju podare brata ili sestru, ali se pevačica bori sa zdravstvenim problemima koji joj maksimalno otežavaju da se ponovo ostvari u ulozi majke.

Nikolina Kovač i Saša Kapor: Borba za potomstvo! Screenshoot/Instagram



Nikolina ima problem sa hormonima, zbog čega je nedavno otpočela hormonsku terapiju koja bi trebalo da joj pomogne. Izvor blizak pevačici kaže:

"Nikolina ima hormonskih problema, zbog kojih je dugo bila na terapiji. Zbog progesterona, koji joj je u deficitu, a koji je najvažniji hormon koji utiče na trudnoću, Nikolina se susrela sa mnogim drugim zdravstvenim problemima koji je sprečavaju u nameri da zatrudni."

Pevačica je sve ovo potvrdila, rekavši za Alo da neće odustati od namere da proširi porodicu:

"Tačno je da bismo voleli da Nikiju podarimo sestricu koju toliko želi i potrudićemo se da u tome uspemo. Ne bih želela da javno govorim o tome kroz šta sam prolazila i kroz šta ću sve prolaziti, jer želim da svoju intimu zadržim za sebe. Svesna sam da mnogi parovi prolaze kroz sličnu borbu i znam da je danas toga sve više, nažalost. Sa druge strane, već imam Nikolaja i hvala dragom bogu na tome."

Nikolina i Saša venčali su se 12. maja 2013. godine u Beogradu, a samo dan kasnije pevačica se porodila. Nešto kasnije, Nikolina je priznala za Gloriju da se nakon porođaja suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima:

"O tome šta mi se dešavalo u toku trudnoće i neposredno nakon porođaja u početku nisam htela da govorim. Međutim, shvatila sam da bi moj slučaj nekoj ženi mogao da pomogne, da je ohrabri. Sa namerom da utičem na svest o prevenciji raka grlića materice, želim da podelim neke pojedinosti onoga sa čime sam se suočila kao mama u 23. godini. U petom mesecu trudnoće konstatovan mi je imunološki stres. Rečeno mi je da sam usled njega dobila neku bakteriju koja može da mi zakomplikuje porođaj i da ću zbog toga ići na carski rez. Iako je moja želja bila da rodim prirodnim putem, morala sam da poslušam savete lekara. Istina je bila ta da su oni primetili neku promenu na grliću materice i da nisu hteli da me plaše, pa su mi to prećutali. Sam porođaj je bio komplikovan, bebina pluća su se napunila vodom pa je Nikolaj imao problem sa disanjem i zbog toga smo se zadržali u bolnici duže od planiranog. Tada mi je dežurna sestra rekla da i ja treba da ostanem na ispitivanju jer imam tumor i neophodno je da se utvrdi njegova priroda.  Posle biopsije i potrebnih analiza odlučeno je da sačekamo sa hirurškom intervencijom kako bih mogla da se posvetim Nikolaju. Imala sam mnogo obaveza oko njega, a moje stanje je moglo da se kontroliše. U tim trenucima nisam ni mislila na sebe, samo sam želela da sa mojom bebom bude sve u redu. Zahvat mi je urađen pola godine kasnije u GAK "Narodni front". Trajao je nekoliko sati, nakon čega sam odmah stala na noge. U takvim teškim trenucima čovek kao da dobije neku natprirodnu snagu. Morala sam da budem jaka, ne zbog sebe već zbog malog bića koje je tek došlo na svet i kome sam bila potrebna."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>