Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Prva ispovest žene popularnog repera!

Prva ispovest žene popularnog repera i od skoro učesnika rijalitija "Zadruga 2". Promenio krevet da bi joj bio bliže! Čim izađe rešiće neke stvari u četiri oka! 

Zadruga 2: Prva ispovest žene popularnog repera! Screenshoot/Instagram



Učesnik "Zadruge" Nenad Aleksić Ša privukao je pažnju javnosti, ali i lepšeg pola. Iako je poznato da mu je najveća podrška supruga Ivana Aleksić, sa kojom je u skladnom braku već četiri godine, njegovi cimeri primetili su da je ipak postao naklonjen modelsici Dragani Mitar.

On je zbog nje ušao u sukob sa Draganinim bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, a priča se i da je zbog nje promenio krevet kako bi joj bio bliže. Novinari sa portala Pink.rs stupili su u kontakt sa Ivanom, a ona je iskreno priznala šta misli o njegovim postupcima i kojim rečima bi opravdala to:


"Čula sam kad su nešto pričali, ali ne znam šta. On baš ne voli teške ljubomore u ljudima. Verovatno je da u Pavlu vidi to. Čovek je malo opsednut, vidi se. Što se Neše tiče, promenio je krevet. Ne znam zašto se to desilo."
 

Obzirom na to da se Ša bavi javnim poslom i da je u skladu sa tim okružen atraktivnim ženama, njegovoj supruzi to ne smeta. Naprotiv, ona je bila jedna od retkih koja je ovim rečima stavila do znanja da je spremna žrtvuje sve, samo da bi njen suprug ostvario svoje ciljeve:

"Druži se on sa dosta devojaka, tako da ne vidim tu nikakav problem. Meni je drago, samo da njemu bude okej. Ja njemu verujem, ali ne mozeš da budes siguran milijardu posto. Ja mislim... On je muzičar. Konstantno su tu putovanja, mnogo je lepih žena i to retko ko shvata. Možda je glupo reći, ali oni moraju malo da flertuju sa devojkom ili da se nasmeše, to je javni posao"

Iako je u nekoliko navrata isticala da veruje u njega o čemu god da se spekuliše, Aleksićeva je otkrila da sve ima svoje granice, a i na koji način će razrešiti sa njim sve ukoliko poklekne pred Draganom:

"Moje granice i koliko mogu da istrpim je iznad normale svake, malo su veće nego što normalni ljudi mogu, upravo jer razumem posao kojim se bavi. Mi smo imali dogovor, šta god da se desi, mi ćemo to rešiti kad izađe i u četiri oka."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>