Region

Svet

Region

Besa šesta epizoda: Lažni pasoš i zadatak koji Uroša šalje u...

Serija "Besa" šesta epizoda biće emitovana na SUPERSTAR TV-u 27. januara u 21.00 čas. Lažni pasoš i zadatak koji Uroša šalje u Hrvatsku, uz instrukciju da niko ne sme da zna gde ide...

Besa šesta epizoda: Lažni pasoš i zadatak koji Uroša šalje u... Foto:Instagram



U predhodnoj epizodi, naš glavni junak će od Mime, posrednika između njega i Beriše u prljavom poslu, dobiti "reči podrške", da je "prvo ubistvo najteže, a svako sledeće rutina", ali i novo ime. Mima Urošu predaje fotografiju i podatke nove mete. Kada Uroš počne da se koleba, Mima ga jednom jezivom pričom vraća na "pravi put". Njegova ćerka Una, krijući od roditelja, odlazi na sastanak s Lukom. Na sastanku, radnom, su i Petrit i Divna. Za to vreme, pod okriljem noći, na obali Ohridskog jezera Dardanovi ljudi predsreću Agimovu pošiljku heroina. Novo jutro donosi novi leš, koji će okupiti krem beogradske policije na jednom mestu.


U šestoj epizodi:

Petrit Koci je ubeđen da iza ubistava sitnog ulcinjskog dilera Bore, italijanskog novinara Anđela Dinija i britanskog DJ-a Dejvida Beja stoji Dardan Beriša. Preteći Briselom on uspeva da dobije nalog za uzimanje DNK uzorka Dardana i njegovih ljudi. 

Pre nego što se zaputi u Ulcinj, zajedno sa Divnom posećuje Uroša Perića, za koga veruje da može biti Dardanova sledeća žrtva. Zapravo upozorava ubicu...

Agim Sokolji odlučuje da bude novi, tajni ponuđač u procesu privatizacije najvećeg skijališta na Balkanu koje je Dardan već upisao u svoju listu poslovnih uspeha. Uroš dobija od Mime lažni pasoš i naredni zadatak koji ga šalje u Hrvatsku, uz instrukciju da niko ne sme da zna gde ide.

Petrit u Ulcinju privodi Dardana i njegove ljude. Za to vreme Divna uspeva da poljulja Marijino poverenje u Uroša.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>