Zadruga

Parovi

Aleksandra Subotić kune i vređa! Pogana televizija na kojoj je sve namešteno!

Aleksandra Subotić i dalje je besna zbog javne prevare koju joj je priredio dečko David Dragojević vrlo brzo nakon što je ona diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2", pa je odlučila da na društvenim mrežama zaustavi spekulacije i iznese pravu istinu. Kune i vređa! "Pogana televizija na kojoj je sve namešteno!" A da li je jedan deo upućen i Ani Korać, prosudite sami!

Aleksandra Subotić kune i vređa! Pogana televizija na kojoj je sve namešteno! Screenshoot/InstagramAleksandra Subotić je napisala vrlo oštru poruku i otkrila gde se sa ćerkom zaista nalazi:

"Fuuuuj! Stvarno, sramno i žalosno!!! Sram vas bre bilo! Dokle bre više! Prestanite da gradite one k*rvetine i prostitutke koje promovišete preko mog imena i zapamtite ja nisam jedna od njih! Ja nisam vaša rijaliti zvezda kojoj tapšete zbog toga što je priznala da se prostituisala, niti sam ova preko koje prešlo pola Kine i Albanije, niti sam kvazi lezbejka, niti žena sa mužem, prvim i drugim švalerom..... A vi sve što radite meni - želim da se vrati vama i vašima - ni više ni manje! Odj*bite iz mog života."

Ima tu još detalja:

"Klošari jedni klošarski, niti ja izlazim, niti ikom šaljem slike, niti imam dečka novog niti ga želim, ja znam šta i koga želim i osećam... Svima vama koji podržavate ovu skrnavštinu da Bog da se vašim mamama i tatima desila ista takva, pa da im se umeša u brak! Pogana televizija na kojoj je sve namešteno i unose se svakakve dezinformacije od strane produkcije - fuj! Ja sam kući u Veterniku i tu ću i biti do daljeg i ne, neću naći nikog.... A vi možete da se igrate sa kim hoćete, a ne i koliko hoćete."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>