Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Teške uvrede! Zaratili Pavle i Ša! Ti p*čkice ćelava! (VIDEO)

Reper izneo mnoge detalje o njihovom razgovoru pre ulaska u rijaliti "Zadruga 2"! Teške uvrede! Zaratili Pavle i Ša! Ti p*čkice ćelava!

Zadruga 2: Teške uvrede! Zaratili Pavle i Ša! Ti p*čkice ćelava! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Stanovnici rijalitija "Zadruga 2" igrali su "Igru istine" u okviru koje jedni drugima postavljaju pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu. Sledeća na redu, pitanje je postavila Ljuba Pantović Pavlu Jovanoviću, a zatim je nastao totalni haos:

"Pavle, ja sam čula da si ti na samom ulasku izjavio da imaš nešto što čuvaš od informacija da "sahraniš" Draganu i da čekaš to svoje vreme. Mene živo zanima, pošto neke tvoje izjave znam, šta je to što imaš čime ćeš da ukanališ Draganu do kraja."

Pavle joj je odgovorio:

"Da sam hteo, mogao sam u startu da je ukanalim. I većim neprijateljima nisam uradio ništa nažao, pa zašto bi ženi sa kojom sam bio. Neke stvari sam uradio što nije trebalo. Nikada u životu nisam rekao da bih je ukanalio."

 Ljuba je imala još jedno pitanje za Jovanovića, a onda je nastala svađa između njega i Nenada Aleksića Ša:

"Da li si uzeo novac spolja da bi nešto pričao što se tiče nje?"

Pavle je govoreći pokazao na Ša:

"Nikad u životu. Ja se kunem u jednu stvar, što Dragana zna, nikada ne bih to uradio i nisam uradio. Pretpostavljam ko ti je to pričao, ova p*čka lažljiva."

Reper je urlao:

"J*bem te u usta, hosteso na splavu. Ova hostesa koja nije vlasnik ni jednog splava."

Svađa se razbuktala, pa je u Belu kuću uletelo i obezbeđenje kako bi bilo u pripravnosti ako dođe do eventualnog sukoba. Pavle je vikao:

"Dođi ovamo! Hostesa ti keva, p*čko smrdljiva."

Na šta mu je Nenad odgovorio:

"Ti p*čkice ćelava, ti si hostesa! Ti si moj fan. Je l' si mi pokazivao Majine slike, j*baču? Meni si pokazivao. Hosteso! Za nedelju dana izlazi ova p*čka. Kad si mi p*šio nisi me ugrizao, sve je u redu. Pre nego što si ušao pričao si mi da ulaziš da ukanališ Draganu, pokazao si mi Majine slike. Rekao si da si ti jedini koji može da smuva Draganu u rijalitiju. Ušao je da kanali ovu devojku."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>