Region

Svet

Jelena Karleuša podnosi krivičnu prijavu i pokreće parničnu tužbu!

Jelena Karleuša zbog stresa koji je tokom čitave afere pretrpela, podnosi protiv Ognjena Vranješa krivičnu prijavu i pokreće parničnu tužbu. Neispavana je i anksiozna!

Jelena Karleuša podnosi krivičnu prijavu i pokreće parničnu tužbu! Screenshoot/Instagram



Bosanski fudbaler pretio da će pevačici uništiti porodicu, a Jelena ne planira da se smiri dok ne podnese tužbu. Poznata pevačica je u žiži je javnosti zbog porno afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, a skandal iz dana u dan poprima sve veće razmere. Ono što je sledeći korak je krivična prijava protiv bosanskog fudbalera, kako piše "Svet".

Karleuša je naime zbog stresa koji je tokom cele afere pretrpela rešila da protiv Vranješa podnese krivičnu prijavu i parničnu tužbu, a glavni razlog je to što je Vranješ u medijima i na društvenim mrežama pričao da je bio u vezi sa pevačicom, ali i plasirao fotografije za koje je tvrdio da ih je JK slala. Izvor blizak Jeleni tvrdi:

"Jelena nije najbolje, neispavana je i anksiozna, ali ono što je najvažnije je da je porodica i dalje na okupu. Od razvoda nema ništa. Mi koji poznajemo Jelenu, znamo da joj je Vranješ mesecima pretio da će joj uništiti brak, i sada je krenuo u ofanzivu sa namerom da to i uradi, ali mu nije uspelo, tako da ona ne očekuje da će se on smiriti ni u budućnosti."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>