Ljubav

Style

Kada tvoj muškarac primeti drugu ženu!

Kada tvoj muškarac primeti drugu ženu! Kako se izboriti sa ovim? Kako imati potpuno poverenje u partnera? Kao prvo, kada osetite ljubomoru ili zavist, zapitajte se da li iza toga stoji manjak samopouzdanja i vere u sebe! Da li se vi osećate manje privlačnom? Ako je to problem, pokušajte da ga prevaziđete.

Kada tvoj muškarac primeti drugu ženu! Svet Plus



Evo nekoliko stvari koje će vam pomoći:

Shvatite da je sasvim normalno da neko – muško ili žensko – primeti lepotu drugog ljudskog bića.

Da, da! To je u ljudskoj prirodi. Devojke primećuju momke i devojke. To isto rade i muškarci. To nije razlog da se bilo ko oseća ugroženim. To je mnogo bolje razmišljanje nego ono negativno, briga o tome da vi niste dovoljno dobri i da vaš partner želi neku drugu ženu umesto vas! Ne shvatajte to lično.


Naučite da sebe ne poredite sa drugima.

Ako se žena ne oseća dobro u svojoj koži i sama sa sobom već se oseća ružnjikavom i neprivlačnom, to će doći do izražaja kada njen muškarac primeti drugu lepu ženu. Zato vodite računa o tome da se osećate dobro sami sa sobom. To je vaš zadatak i nemojte očekivati da vam neko drugi to govori i da vaša osećanja zavise od toga. Vodite računa o sebi i psihički i fizički. Naučite da se osećate dobro u svom telu, a ne da se poredite sa drugima. Ako vam se to čini teško, verujte da se može naučiti. Radite na tome.



Razvijte svoje sopstvene vrednosti!

To je ključ svega. Kada to posedujete, nećete imati tendenciju da akcije drugih ljudi shvatate lično. Ako je neko imao ludu „genetsku“ sreću pa dobro izgleda, to nikako nije pokazatelj njegovih vrednosti.  I zato, ako vaš muž primeti neku drugu ženu, nemate zašto da „padnete“. Naprotiv, vi znate da ste fenomenalni i da imate puno da ponudite.


Znajte da stranac na ulici nema ono što vi imate sa vašim partnerom: brak, prsten, partnerstvo...

Vi ste partner svog muža. Niko drugi nema tu ulogu. I ponašajte se tako. Neka i on zna da ste ponosni što je odabrao baš vas, što vas voli i poštuje. Uhvatite ga za ruku, nasmejte se i budite njegova ponosna polovina.


Imajte na umu da dela jedne osobe govore više o njoj nego o vama.

Primetii lepu osobu je jedna stvar a buljiti u nju bez blama i namerno okolo tražiti „dobre ribe“ ignorišući partnera je nešto sasvim drugo, priznaćete. Ovo drugo je neprimereno prema svim članovima porodice (uključujući i decu koja bi mogla da primete ovakvo ponašanje). Ali, da li se treba osećati povređeno u ovakovoj situaciji? Ne! Svesnost svojih vrednosti vam omogućava da to ne shvatate lično već da saosećate i žalite partnera koji očigledno pravi budalu od sebe.
 

Ponašanja u braku koja sigurno dovode do problema!


Viber

Autor: O.J
Izvor: najboljamamanasvetu.com

Povezane vesti:


>