Zadruga

Parovi

Gagi Đogani: Luna je nadrogirana, a mi ovde pi*dimo!

Gagi Đogani ne zna šta će sa ćerkom! Luna je nadrogirana, a mi ovde pi*dimo! Luna Đogani se upustila u vezu sa Markom Miljkovićem, a kao i u prvoj sezoni kada je imala avanturu sa Slobom Radanovićam i ovoga puta radi neke stvari koje se njenom ocu ni malo ne dopadaju.

Gagi Đogani: Luna je nadrogirana, a mi ovde pi*dimo! Screenshoot/Instagram



Gagi Đogani svestan je ponašanja svoje ćerke i tvrdi da se ona sasvim drugačije ponaša kada konzumira alkohol, koji sada pije sa lekovima:

"Ne znam šta da mislim, samo znam da sam joj ja otac i ona nije sto posto iskrena prema meni, što me mnogo nervira. Neiskrena je bila kada sam je pitao da li se zaljubila u Marka, ona je rekla da nije. Ja sam tu da je podržim kada se zaljubi, što je sasvim normalno, ali ona je rekla da nije zaljubljena. Pije, ona kaže da pije jedno pivo, ja sam joj rekao da laže."

Ono što je densera posebno pogodilo jeste situacija kada je Luna molila Marka za seks, zbog čega je Gagi okarakterisao Miljkovića kao obazrivog momka koji kontroliše situaciju:

"Kada je Marko bio u prvom rijalitiju Luna je imala 13 godina, on ima mnogo iskustva. Što on kaže, on upravlja rijalitijem, on zna, on je svestan gde je došao, upravlja situacijom. Čovek je stabilan, odmeren, zna kako, šta i gde, a moja ćerka je takva kakva jeste i kada popije jednostavno pravi probleme. Definitivno piće mora da skloni, jer kada popije ne vidi sebe šta radi. Ja ne gledam žurke, ali sam to veče pogledao i nisam se uopšte dobro osećao. Naravno da su oni mogli da imaju seks, ali opet je on zreo i odmeren dečko koji neće da se ofira, a mi u suštini mislimo isto tako. Kasnije problemi za problemima, otišla je u krevet, pa tamo došao Toma... Ona je takva, čim joj nešto nije po volji. Razmažena je, a nije ni svesna da greši, onda dolazi Toma, Marijana... Onda ugasiš televizor i odeš da spavaš. Naravno, uvek će biti nekih problema, mislim da je pravi muškarac i da može da je nosi kao zvezdu i da se vole. Ona ne treba da pravi problem, da ne mafija. Za sada je sve korektno i na mestu. Marko kontroliše situaciju, on njoj kaže da kontroliše situaciju i da zna gde se nalazi. Luna treba da se osloni na njega, da ga posluša i da ga prati . Luna traži da se sve to transparentno radi, da idu pod tuš, da imaju seks. Čovek neće to da radi, ne želi to, on kontroliše situaciju."

Ono što je Đogani posebno istakao jeste Lunino psihičko stanje, kao i činjenicu da ona pije jake lekove koje ni u snu ne bi trebalo da meša sa alkoholom:

" Uslovio bih je da nikad više ne uzima alkohol, jer ona ne može da uzima alkohol ako je pod nekom terapijom. To su ozbiljni lekovi, grupa lekova sa kojima ona ne sme da koristi alkohol. Ona u tom slučaju ofira svog psihijatra, on može da izgubi posao zbog toga, jer ona zloupotrebljava terapiju. Ona kad je trezna super se ponaša, to je pokazala na nekim žurkama - da može da bude dama, da bude sve, da ne bude problema. Kada pomešate alkohol sa antidepresivima, šta vi očekujete? To je droga i ona je nadrogirana."

Gagi primećuje da Luna traži utehu u alkoholu, jer joj je teško da u zatvorenom prostoru bude drugu godinu zaredom:

"Ovo je njen drugi rijaliti. Ona je dve godine zatvorena. Veliki je pritisak, njoj je mnogo teško. Ne opravdavam je, ali njoj je teško, to je druga godina zaredom. Ona nalazi u alkoholu tu neku utehu, taj neki ventil. Alkoloh drugačije ljude ponese, Toma ide u zatvor svaki utorak.. Svi smo drugačiji kad popijemo, neko je agresivan, neko miran, neko povučen. Njoj je alkohol zabranjen i ona to zloupotrebljava, mi ovde pi.dimo, ludimo i ne znamo šta da radimo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>