Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Otac Miljane Kulić gasi tv zbog nje i Zole!

Siniša Kulić, otac Miljane Kulić, otkrio da mu se nimalo ne dopada što Miljana često ima s*ks pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Gasi tv zbog nje i Zole!

Zadruga 2: Otac Miljane Kulić gasi tv zbog nje i Zole! Screenshoot/Instagram



Sinoć je tokom emisije "Pitanja gledalaca" u rijalitiju "Zadruga" došlo do žestokog obračuna između majke i ćerke, Marije i Miljane Kulić. Podsećanja radi, Miljana je izjavila da majka ne mora ni da joj dođe na svadbu, sa njenim sadašnjim rijaliti verenikom Lazarom Čolićem Zolom, na šta je Marija reagovala vrlo emotivno, pa se i rasplakala. Pozvali smo Miljaninog oca Sinišu Kulića da bi čuli njegovo mišljenje i viđenje ove situacije. 

"Nikako ne gledam na tu situaciju, isto kao i Marija. Ja imam ženu, ako idem ja ide i moja žena, ako ne ide moja žena ne idem ni ja. Glupo bi bilo da ne odemo, mada ja nisam za svadbu. Kada se Marija rasplakala osećao sam se isto kao i ona, teško mi pada da gledam njene suze."

Siniša je otkrio i razloge zbog kojih Miljana ne treba tako olako da ulazi u bračne odnose i da je danas genetika jedan od važnih faktora za stupanje u zajednički život, a da bi voleo da se njegova ćerka uda van rijalitija.

"Na prvi utisak Zola ponekad i vara, ali za sada nisam siguran. Mislim da bi imali problema. Sa svakim se ne stupa u brak, prvo pogledaš njegovu genetiku, njegove roditelje, jer se produžavaju bolesti koje su genetska nasleđa. Voleo bih da ona bolje upozna tog momka, nije mi svejedno da se moja ćerka osami sa nekim. Takođe bih voleo da se ona uda van rijalitija."

Marija je tom prilikom izrazila želju da Miljana zadrži svoje prezime Kulić, i da doda muževljevo Čolić, a sa tim se složio i Siniša:

"Ja imam tri ćerke, lepo bi bilo zbog prezimena i porodice da jedna od njih bude Kulić. I da jedan unuk bude Kulić. Čisto zbog tradicije."

Nije retkost da Miljana i Zola uplove u strastveno vođenje ljubavi pred kamerama, Marija sinoć nije mogla da gleda te snimke, a slično reaguje i Siniša.

"Ni ja nisam gledao to i ja odmah gasim televizor, pustim posle pet, šest minuta. Kom normalnom roditelju to prija?"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink.rs

Povezane vesti:


>