Svet

Region

Fenomenalna psihološka drama Afera samo na RTS-u! (VIDEO)

Fenomenalna, intrigantna, psihološka drama "Afera" samo na RTS-u! Ne propustite! O preljubama, životu, gubicima i strahovima, istražuje emotivne posledice vanbračne veze...

Fenomenalna psihološka drama Afera samo na RTS-u! (VIDEO) Promo




Noa je njujorški profesor i perspektivni pisac, međutim nakon prve objavljene knjige i dalje neuspešno pokušava da pronađe inspiraciju za novi roman. Već 20 godina je u braku sa Helen, sa kojom ima četvoro dece, ali samom sebi zamera što finansijski i dalje zavisi od svog bogatog svekra. Alison je mlada konobarica, koja pokušava da sredi svoj život nakon tragedije koja je zadesila nju i njenog supruga Kola. Njih dvoje se slučajno upoznaju u turističkom priobalnom gradiću Montaku na Long Ajlandu i započinju tajnu vezu. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz Noine i Alisonine perspektive, koristeći različita sećanja svakog od protagonista. 



Osim što je zarazila mase gledalaca i ima svoje poklonike, Aferi definitivno mora da se prizna da je gledanje serija prenela na jedan novi nivo, donela gledaocima mnogo više od puke razonode i uvukla ih u svet raskrinkavanja ljudskih odnosa koji se teško napušta i kada se epizoda završi. Stoga ovu genijalno snimljenu emotivnu studiju o kompleksnim vanbračnim vezama teško možemo da uporedimo sa bilo čim što smo do sad mogli da gledamo u formatu serija. Gledaocu je najpre ispričana priča iz jedne perspektive i taman kada je doneo svoj sud o preljubniku i prevarenom, priča dobija novu perspektivu – situaciju gledanu očima drugog lika.

Serija Afera dobitnica je tri Zlatna globusa. Potpisuju je već iskusni scenaristi i producenti Sara Trim i Hagai Levi koji su već zajedno radili na seriji In Treatment i čija su imena sinonim za dobru seriju. 

Radnim danima oko ponoći na RTS1!


Uloge: Dominik Vest, Mora Tirni, Rut Vilson, Džošua Džekson...
Kreatori serije: Sara Trim i Hagai Levi

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>