Region

Svet

Karleuša opsovala političaru majku u prepisci sa Vranješom!

Pevačica opsovala političaru majku u prepisci sa Vranješom! Nakon što su u javnost dospele eksplicitne fotografije na kojima je, navodno, Jelena Karleuša, pojavila se i njena poruka u kojoj kaže kako bi Draganu Markoviću Palmi "je**la mater". 

Karleuša opsovala političaru majku u prepisci sa Vranješom! Screenshoot/Instagram



Tokom dopisivana sa fudbalerom Ognjenom Vranješem pevačica mu je poslala video sa Jutjuba u kojem Palma "boksuje" sa karatistima.

"Ma, da l' je moguće ovo?"- upitao je Vranješ pevačicu.

Ona je prvo poslala nekoliko smajlija, a potom je šokirala.

"Kako bih mu ja je**la mater!" - napisala je Karleuša.

Dalje nije nastavila da piše o Palmi, nego se prebacila na ljubavne teme.

"Bebo, hoću da me maziš sad i ljubiš" – napisala je, a konverzaciju je završila izjavljivanjem ljubavi Vranješu.

Palmu Karleušine reči nisu dotakle i kaže da se ne bavi tim temama.

"Ja sam domaćin čovek i ne bavim se temama kojima se bavi dotična gospođa. Ne interesuje me ona, niti sam gledao te mladeže. Ne znam šta ona ima po telu. Ja sam čovek koji se bavio sportom i poštujem sve građane Srbije i nikada ne bih moju borilačku veštinu primenio na ženi. Tako da njena poruka će ostati suva da visi."

On se, iako se "ne bavi" tim temama, osvrnuo i na to što je Karleuša svom ljubavniku Vranješu u jednoj prepisci poručila da želi da joj "renda ribicu".

"Iskreno, nisam ja adresa da komentarišem to šta govori dotična osoba, neka ona renda i rendiše, a ja ne znam šta to rendiše, pošto sam ja čovek sa sela i ne razumem taj termin. Laku noć i nastavi da rendaš i dalje. Ja sam prvi put čuo za nju kad je počela da renduje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>