Region

Svet

Region

Prvi trejler za domaći film Reži! (VIDEO)

Nakon filma „S/Kidanje“ iz 2013. godine, u bioskope stiže još jedno ostvarenje reditelja Koste Đorđevića! U bioskopima od 28. februara. Prvi trejler za domaći film "Reži"! 

Prvi trejler za domaći film Reži! (VIDEO) PromoNakon filma „S/Kidanje“ iz 2013. godine, u bioskope stiže još jedno ostvarenje reditelja Koste Đorđevića, film “Reži.” Film čije će prvo prikazivanje biti na ovogodišnjem FEST-u, u redovnu distribuciju kreće od 28. februara.
 
Film prati jedan neobičan dan u životu tinejdžerke Aje, njene drugarice i  drugara iz kraja,  koji tumarajući kroz vrelinu avgustovskog dana, na usijanom beogradskom asfaltu traže načine da se zabave, osete živim, drugačijim i bitnim. Pravila igre sami biraju, a sistem vlastite kože jedini je sistem koji priznaju. Ajina potreba i potraga za ljubavlju, od nečeg što je izgledalo kao vesela avantura, prerasta u dramu koja će obeležiti njihove mlade živote.
 
„Reži“ je ogledalo onog što zovemo našim savremenim društvom, ali ogledalo u kojem se jasno može videti i odraz prošlosti koju smo živeli, ali i naslutiti obrisi budućnosti. 
 
Glumačku ekipu predvode dve mlade, harizmatične glumice Kristina Jovanović i Đurđina Radić poznatija kao Djixx, koje su publici poznate i iz sveta muzike. U ostalim ulogama: Mladen Sovilj, Marko Janketić, Milan Čučilović, Radoslav Rale Milenković i drugi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>