Region

Svet

Jelena Karleuša se pohvalila astronomskom cifrom!

Ognjen Vranješ, koji je popularnost stekao nakon veze sa Kaćom Grujić, a nakon toga i afere sa Jelenom Karleušom, i dalje je u Belgiji, iako je prvobitno bio plan da ovih dana dođe u Srbiju, a Jelena Karleuša se pohvalila astronomskom cifrom! 

Jelena Karleuša se pohvalila astronomskom cifrom! Screenshoot/Instagram



Pevačica Jelena Karleuša odlučila je da prekine medijsku tišinu i redovno se oglašava na društvenim mrežama, kao što je radila i pre porno skandala. Naime, ona se po povratku iz Kine vratila svojim poslovnim obavezama, snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" pri čemu nije želela da daje izjave a i po lekovima koje je nosila u ruci na prvom snimanju, spekuliše se da ima i zdravstvene tegobe.

Međutim, sada je odlučila da pokaže da njenom i Duškovom braku skandal ništa nije pokvario i da je svim srcem uz svog supruga i njegovu karijeru. Ona se na društvenoj mreži Instagram pohvalila da je nakon ovog porodičnog skandala njen suprug dobio brutalno dobru ponudu. Naime, ono što je Jelena podvukla jeste Duškova zarada u klubu u kom je dobio ponudu da pređe. Verovali ili ne, ali Jeleninom suprugu Dušku Tošiću ponuđen je ugovor sa godišnjom zaradom od 8.500.000 evra!

Dok se Jelena hvali astronomskim ciframa svog supruga, njenom navodnom ljubavniku Ognjenu Vranješu krenulo je nizbrdo! Reprezentativac BiH Ognjen Vranješ je na startu priprema za drugi deo sezone prebačen u grupu igrača Anderlehta koji nisu u prvom planu.

Jelena Karleuša takođe apeluje na medije da joj decu ne stavljaju na naslovne strane!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>