Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Šta muškarci prvo gledaju na vašem profilu!

Svi već znamo da Facebook profil mnogo otkriva o nama. Postao je mesto putem kog potencijalni dečko može proučiti brojne detalje o vama, a koje mu ne biste otkrili tokom prvih izlazaka. Šta muškarci prvo gledaju na vašem profilu!

Šta muškarci prvo gledaju na vašem profilu! Svet PlusOno što smo nekad saznavali o potencijalnim partnerima u prvih nekoliko izlazaka, sada doslovno možemo saznati u par klikova putem društvenih mreža.

Fotografije sa letovanja mnogo toga otkrivaju o vama. Na tim fotografijama oni će dobiti uvid u vašu figuru, a i prvu priliku da vas vide bez šminke i Photoshopa.

Društvene mreže takođe otkrivaju i naša omiljena mesta. Fotografije i statusi koje objavljujemo na svom profilu jako puno otkrivaju o nama. Zato se nemojte čuditi ako ga sretnete na vama omiljenim mestima na koja izlazite.

Facebook je odlično mesto kako bi se informisao o vašim interesima. Na vašem profilu proveriće šta vas zanima, čime se bavite, kakvu muziku i filmove volite i još mnogo detalja o vama. Zato se ne čudite kada slučajno spomene knjigu koju čita, a to je vaša najdraža knjiga. Ili vas pozove na koncert vašeg omiljenog benda, a vi mu to niste spomenuli. No, to i nije tako loše. Jednostavno znači da mu se sviđate i da se trudi da vas osvoji.

I dok su se takvi detalji saznavali na nekim od prvih izlazaka, sada umesto da vas pita, on to sve može proveriti na Facebooku. Tako će delovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije.

Mnogi muškarci teško se nose sa vašim muškim prijateljima i ma koliko se trudili ne mogu sakriti ljubomoru. Zato svaki komentar pa čak i lajk na vašem Facebooku od strane vaših muških prijatelja kod njega će izazvati reakciju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Zavrzlama


>