Region

Svet

Ni Tošić nije baš cvećka! Sa ovim devojkama su ga povezivali!

Ni Duško Tošić nije baš cvećka! Sa ovim devojkama su ga povezivali! A mnogo češće se pisalo o njegovim lumpovanjima po splavovima i noćnim izlascima nego o Jeleninim koja je sada glavni akter seks afere.

Ni Tošić nije baš cvećka! Sa ovim devojkama su ga povezivali! Screenshoot/Instagram




Duško Tošić je mnogo češće u domaćim, ali i stranim medijima dovođen u vezu s atraktivnim devojkama s kojima su ga viđali u noćnim izlascima i restoranima, nego njegova supruga Jelena Karleuša, koja je već desetak dana glavna akterka porno-skandala s fudbalerom Ognjenom Vranješem.

Srpski reprezentativac je već mesecima navodno u šemi sa manekenkom Sofijom Milošević, bivšom devojkom njegovog kolege Adema Ljajića, a poslednji put njihov susret desio se oko Nove godine. Upoznali su se u jednom restoranu krajem oktobra 2018, kada su se slučajno našli u istom društvu, nakon čega su počeli da se dopisuju i viđaju. Izvor blizak Tošiću kaže da je Jelena tada saznala za suprugovo neverstvo:

"Duško i Sofija su zajedno izlazili i po splavovima. Oni koji su primetili kako se ljubakaju u separeu su bili šokirani jer su sve to radili tako javno. To se desilo na jednom splavu na Ušću. Tokom zimske pauze koju je Duško imao u klubu Guangdžou, a tokom koje je bio u Beogradu, njih dvoje su se viđali."

Pre afere sa Sofijom, Duško je uhvaćen u noćnom izlasku sredinom 2017. godine sa Makedonkom Marijom Andonovskom, s kojom su ga turski paparaci fotkali ispred restorana u kojem su bili skoro cele noći. Fudbaler je posle napuštanja lokala seo u automobil na mesto vozača, a njegova pratilja na zadnje sedište, jer su uočili foto-reportere i tako hteli da zavaraju trag. Kad su slike osvanule u turskim medijima i za kratko vreme portali počeli da objavljuju vesti da je Tošić uhvaćen u prevari, Karleuša je brže bolje odreagovala i demantovala to.

 Dragi turski mediji, ova žena je verenica Duškovog prijatelja i svi su zajedno u kolima. Niste fer - napisala je Jelena na društvenim mrežama.

Lavina tekstova u medijima o Duškovom neverstvu pokrenula se i 2011, kada je Goga Sekulić izjavila da je čula da fudbaler vara Jelenu. Tada se pročulo da je on u šemi sa voditeljkom i nekadašnjom misicom Sanjom Radinović, inače učesnicom rijalitija "Farma 3". Tošić je tada izjavio:

"To su notorne laži. Jednom neka svima bude jasno - svoju ženu nikada neću prevariti! Dotična Sanja, s kojom me spajaju, devojka je mog druga Marka Filipovića i tu se priča završava. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena."


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>