Lepota

Ljubav

Maska za ukljanjanje fleka sa kože!

Često se postupci lečenja akni i bubuljica na licu završavaju ostatkom sa tamnim ožiljcima i mrljama. Zato nam je potreban alternativni metod za eliminaciju ovog neprijatnog problema sa kožom. Ova maska može biti od velike pomoći. Maska za ukljanjanje fleka sa kože!

Maska za ukljanjanje fleka sa kože! Svet Plus



Ovo je neverovatna maska za lice koja će vam pomoći da eliminišete fleke, bore i ožiljke od akni. Maska ima nekoliko sastojaka i svaki od njih ima specifičnu ulogu. Oni će učiniti vašu kožu osveženom, vrlo glatkom i mekom.

Ovo je jedna od najefikasnijih maski za lice, koja je potpuno prirodna. Učiniće da mrlje i ožiljci lakše nestanu, izjednačiće vaš ten, a koži će dati sjaj i učiniti je mekanom na dodir.

Potrebno:

kašičica limunovog soka
kašičica meda
pola kašičice muškatnog oraščića
pola kašičice cimeta


Pomešajte sastojke u staklenoj posudici i napravite pastu od njih. Ako je vaša koža osetljiva, možete da razblažite sa malo vode ili potpuno izbegnete limun i zamenite ga dodatnim medom, koji će učiniti da pasta bude gusta. Nanesite pastu na lice i držite je pola sata. Ponavljajte ovaj tretman dva puta nedeljno. 

NAPOMENA: Ljudi koji pate od rozacea, telangiektazije i sličnih stanja kože ne bi trebalo da koriste ovu masku, jer med ima svojstvo da širi krvne sudove.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/budoar

Povezane vesti:


>