Region

Svet

Vranješ puni naslovnice ali ne sportskim uspesima! Sada povećao i usne!

Fudbaler Ognjen Vranješ puni naslovnice ali ne sportskim uspesima! Sada je izgleda povećao i usne! Da li fotošopom ili stvarno, procenite sami...

Vranješ puni naslovnice ali ne sportskim uspesima! Sada povećao i usne! Screenshoot/InstagramDok jedni tvrde da se estetskom zahvatu podvrgnuo kod doktora, drugi pak veruju da je Vranješ koristio fotošop, a u nameri da na fotografijama ima bolji volumen usana. Njegov blizak prijatelj ipak nije siguran da li je ovaj na kraju uradio ono o čemu je govorio:

"Ognjen je uvek pričao da mu je gornja usna znatno tanja od donje, te da bi želeo da je malo koriguje, jer ga to nervira. Ne znam da li je ubrizgavao neki hijaluron, ili nešto slično, ili je samo povećavao usne u fotošopu na svom telefonu, ali primetio sam i ja da su mu na slikama, koje redovno kači na Instagramu, usne dosta deblje. Naročito ta gornja, koja je inače uvek bila tanka."

Da li je posle navodne veze sa Jelenom Karleušom poželeo da i sam ima usne nalik njenim ili ne, tek, prosudite sami da li su Vranješove usne prave ili lažne.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>