Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki otkrio ko je zapravo Višnja! Ona u suzama! (VIDEO)

Višnja Petrović zaintrigirala je sve učesnike svojim ulaskom u rijaliti "Zadruga 2", a mnogi su bili oduševljeni njenim talentom za glumu koji ona ističe kad god joj se za to ukaže prilika. Miki otkrio ko je zapravo Višnja! Samo gledaj kako nišani! Ona u suzama!

Zadruga 2: Miki otkrio ko je zapravo Višnja! Ona u suzama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Iako Višnja tokom svog boravka nije imala ozbiljne konflikte ni sa kim od zadrugara, u toku noći se ipak dogodilo nešto što niko nije očekivao. Naime, Miki Đuričić joj je opasno zamerio, jer nije ispoštovala njegovu ideju kada je kao režiser njihovog nastupa na  ,,Zadrugoviziji" želeo da da predlog za jednu koreografiju, u čemu ga je ona rečima prekinula i ponovo isticala svoje ideje.

On je u jednom momentu shvatio da Višnja nimalo nije naivna i da prema njegovim zapažanjima i te kako pokušava da sakrije svoje pravo lice:

"Opasna je ta, i te kako ima mišljenje o svakom, namazana je! Mimika lica ne može da se sakrije, namazana je! Samo gledaj kako nišani, znam o čemu se radi! Iz očiju mogu da pročitam svakom! Ona bi da bude takva, da se istakne, da bude u lajvu! To je nepoštovanje! Još dolazi da mi se izvini, jer sam se ja tako navodno osetio. Ona je dete pozorišta, važi! Ne razmišlja o meni u toj situaciji. Vi ste to super odradili, ali moraš da saslušaš sagovornika!"

Suzana Perović je pomno slušala sve šta je ovaj zadrugar govorio o Petrovićevoj, a detaljno o ovome pogledajte u nastavku.



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>