Region

Svet

Jelena se izletela! Nadam se da je svesna da je pogrešila!

"Jelena se izletela. Nadam se da je svesna da je pogrešila!", izjavio je Duško Tošić svojevremeno za jedan sportski list i to baš na svoj rođendan. 

Jelena se izletela! Nadam se da je svesna da je pogrešila! Screenshoot/InstagramEvo kako je Duško, kao fudbaler Verdera i srpski reprezentativac pričao svojevremeno u jednom rođendanskom intervjuu, u kojem je kritikovao Jelenu zbog pominjanja bivših veza u javnosti. Danas je Dušku Tošiću rođendan. Verovatno mu posle svega što se dogodilo i afere supruge Jelene Karleuše sa fudbalerom Ognjenom Vranješom nije do slavlja i veselja, ali nekako ga treba obeležiti.

"Kritkovao sam je, Jelena je malo brza na rečima. Obavićemo razgovor i rešićemo stvari jer ne može tako brzopleto da pominje neke stvari koje su se dogodile pre osam godina. Ne želim da pominje nijednog muškarca dok je sa mnom! To su ozbiljne  stvari koje nose posledice. Sve to je nepotrebno u ovom trenutku jer smo se verili. ta priča objavljena je u tabloidima pre osam godina i ne treba moja verenica da priča o tome.  Jelena se izletela. Nadam se da je svesna da je pogrešila!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>