Region

Svet

Region

Serija Besa peta epizoda: Novo jutro donosi novi leš!

Serija "Besa" peta epizoda biće emitovana na SUPERSTAR TV-u 20. januara u 21.00 čas. Novo jutro donosi novi leš, koji će okupiti krem beogradske policije na jednom mestu.

Serija Besa peta epizoda: Novo jutro donosi novi leš! Screenshoot/InstagramU predhodnoj epizodi, Nakon telefonskog poziva koji mu upućuje Uroš Perić, Mima odlučuje da je vreme za ekstremnije korake. Inspektor Petrit Koci saznaje da je tokom autopsije koju je Dardan Beriša  privatno organizovao u telu njegove ćerke Besijane pronađen ekstazi. Ta informacija ga odvodi u bolničku sobu didžeja Dejvida Beja.

Uroševa ćerka Una na putu iz škole upoznaje Luku, zgodnog mladića u BMW džipu koji će je zamoliti da prenese jednu poruku. Zbog te poruke Uroš će osetiti najveći strah u svom životu I shvatiti da čovek nekada ne zna na šta je spreman. Po izlasku iz bolnice Dejvida Beja presreće čovek koga je najmanje želeo da upozna.

Peta epizoda:

Naš glavni junak će od Mime, posrednika između njega i Beriše u prljavom poslu, dobiti "reči podrške", da je "prvo ubistvo najteže, a svako sledeće rutina", ali i novo ime. Mima Urošu predaje fotografiju i podatke nove mete. Kada Uroš počne da se koleba, Mima ga jednom jezivom pričom vraća na "pravi put".

Njegova ćerka Una, krijući od roditelja, odlazi na sastanak s Lukom. Na sastanku, radnom, su i Petrit i Divna. Za to vreme, pod okriljem noći, na obali Ohridskog jezera Dardanovi ljudi predsreću Agimovu pošiljku heroina. Novo jutro donosi novi leš, koji će okupiti krem beogradske policije na jednom mestu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>