Region

Svet

Jelena Karleuša i Duško Tošić: Uskoro zajedničko saopštenje?!

Porno-skandal, u kojem su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, ne prestaje da intrigira javnost, a ova sapunica sada poprima potpuno neočekivani obrt! Duško Tošić, koji je do juče bio rešen da se razvede od neverne supruge, sada je sve bliži odluci da joj, ipak, oprosti?! Uskoro zajedničko saopštenje?! 

Jelena Karleuša i Duško Tošić: Uskoro zajedničko saopštenje?! Screenshoot/Instagram




Tošić je počeo da popušta nakon što je Jelena spakovala kofere i sa ćerkama se zaputila kod njega u Kinu. Ona već danima čini sve da bi joj on oprostio. Izvor blizak porodici je za Alo ispričao:

"Duško je danima razmišljao o razvodu. Bilo mu je važno da se to završi što pre, kako Karleuši ne bi otišli milioni koje on dobija kineskim ugovorom. On nije mogao da se nosi s pritiskom javnosti, s podsmehom ljudi, s raznim komentarima koje je dobijao i dalje ih dobija, pa je rešio da presavije tabak. Zbog toga se čuo i sa advokatom."

Međutim, kako je rekao, kada je Jelena za to čula, odmah je sa ćerkama otputovala u Kinu da u četiri oka pokušaju da reše ovaj problem:

"Jelena je najpre doživela nervni slom jer je Duško bio odlučan i kategorički je odbijao bilo kakvo pomirenje. Urlala je, vrištala, plakala... Čak je završila na lekovima za smirenje."

Izvor dodaje da je, po svemu sudeći, Jelena na kraju uspela u nameri da sačuva brak i muža privoli da joj oprosti grehe:

" Oni su se dogovorili da probaju da nađu najbolje rešenje i da u javnost izađu sa zajedničkim saopštenjem, što će se uskoro desiti. U njemu će Duško priznati da je fotografije, na kojima je pevačica kao od majke rođena, ona zapravo slala njemu, da joj je iste neko ukrao iz telefona, a posle montirao i da će porodično podneti krivične prijave protiv svih koji su im radili o glavi."

Kako naglašava, nema garancija da će prividno primirje potrajati, ali će Tošić učiniti sve što je u njegovoj moći da pruži novu šansu svojoj supruzi i pomogne joj da sa sebe skine ljagu, pre svega zbog svoje dece, ali i zbog toga što je pevačica dve decenije u javnosti gradila imidž koji je u suprotnosti s ovim što je uradila.

Sa druge strane Drine, u porodici Vranješ odigrava se sličan scenario. Ognjenova supruga Danijela, koju je ovaj varao i sa Karleušom, ali i sa Katarinom Grujić, takođe je, kako saznajemo, rešila da sačuva svoju bračnu sreću.

Jedan od rođaka porodice Vranješ je takođe za Alo ipričao:

"Danijela ovih dana putuje sa ćerkom Andrijanom u Belgiju, da pruži podršku Ognjenu. Rešena je da mu pruži drugu šansu jer ona misli da je on, uprkos svemu, dobar i pošten čovek. Danijela i Ognjen su zajedno od osnovne škole. Voleli su se i kao deca, vole se i sada. On je sklon povremenim ekskurzijama, ali je Danijela ljubav njegovog života i to svi znaju. Imaju petogodišnju ćerkicu i nema sumnje da će se boriti da sačuvaju svoj brak."

Kako bi svima dala na znanje da stvari idu nabolje, Jelena Karleuša juče je objavila stori na Instagramu, na kojem se vide Duško i Nika u obračunu mačevima. Iako se Duško uopšte ne smeje na snimku, čak, naprotiv, deluje veoma ozbiljno, sama činjenica da je dozvolio ženi da ga snima i objavljuje na društvenim mrežama, govori u prilog tome da se supružnici slažu oko nastupa u javnosti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>