Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dok je David bio u Americi Aleksandra je imala ljubavnika!

Nakon što je David u rijalitiju "Zadruga 2" započeo vezu sa Anom, oglasila se Aleksandrina poznanica i otkrila da je Aleksandra Subotić imala ljubavnika dok je David Dragojević bio u Americi!

Zadruga 2: Dok je David bio u Americi Aleksandra je imala ljubavnika! Screenshoot/InstagramLjubav koja se rodila između Ane Korać i Davida Dragojevića pred kamerama rijalitija  "Zadruga 2", nakon što je diskvalifikovana njegova devojka Aleksandra Subotić, naišla je na veliki broj pozitivnih komentara od strane publike koja podržava njihovu vezu.

Od prvog dana ljubav Aleksandre i Davida pratila je slovenka Mirela Lapanović, koja njih poznaje iz rijalitija, sada je odlučila da progovori o svim detaljima njihove veze:

"David i Aleksandra su bili rijaliti par, napolju nisu živeli zajedno. On nakon rijalitija svaki put beži od nje u Ameriku. Dok je bio u Americi ona je imala ljubavnu aferu sa biznismenom Tigrom. Znam da nisu bili vereni spolja. Njihova veza je bila rijaliti veza i ništa više. Aleksandra Subotić je kriva i za svađu dva brata što je veliki greh. Ona je kriva što ne pričaju Dejan i David."

Mirela je u nastavku izjavila kako je Subotićeva lagala celu naciju kada je glumila lažni abortus, a zatim je i oštro osudila što je ona gazila zastavu Srbije u obnaženom izdanju.

"Devojka se u pravom svetlu pokazala u „Zadruzi 2“. Posesivna je i agresivna što se videlo dok je gazila i udarala Vladimira Tomovića, pesnicom je udarila Ramonu i Minu. Lagala je, što su svi imali prilike da vide u „Zadruzi 2“. Umesto da se bavi Davidom i Anom, neka se posveti ćerkici i počne novi život. Davida nikad nisam videla srećnijeg i on je rođen za Anu Korać. Divan par su i milina ih je gledati. Aleksandri je potreban dobar psiholog i treba da prestane da razmišlja o rijalitiju i da se posveti ćerkici, koja treba da joj bude na prvom mestu. Aleksandra je izašla jer je shvatila da nije bitna. Ukopala se u svoje laži i pukla je psihički. Treba da se posveti detetu koje nije uz nju godine, a ne da se bavi „Instagramom“ i snima „lajvove“

Lapanovićeva je istakla i kako Subotićeva nikada ne može da bude žrtva, a zatim se dotakla i supruge Aleksandra Čabarkape sa kojim je Aleksandra napravila dete dok je bio u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović.

"Sve je to karma Klaudije Čabarkape, jer je ona točila suze dok su joj Ljuba i Aleksandra uništavale brak, u kojem je u to vreme stekla troje maloletne dece. Jedina žrtva je tu Klaudija, a nikako Aleksandra Subotić. Za kraj lažne veridbe je isključivo kriva Sandra, a David je trpeo psihičko nasilje koje nijedan muškarac ne bi trpeo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>