Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Gade mu se devojke kao što je Dragana Mitar! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga 2"  su ponovo optužili Draganu da je sponzoruša! Gade mu se devojke kao što je Dragana Mitar!

Zadruga 2: Gade mu se devojke kao što je Dragana Mitar! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Na jednom od puštenih snimaka zadrugari su čuli kako Marko Petrušević Petrući govori da mu se gade devojke kao što je Dragana Mitar i da je žali zato što zbog novca svaku noć spava sa muškarcem koga ne voli. On je aludirao na to što Dragana potencira svoj luksuzni život zbog čeka su je zadrugari proglasili sponzorušom, kao i na njen komplikovan brak i brojne prevare:

"Baš sam se iznervirao kada je bila ta priča oko Dragane, o njenim kolima i ostalo. Iznap*šavao sam je, ne gotivim takav tip devojke. Da me je pitala isto bih joj rekao u lice."

Dragana mu je odgovorila:

"Ja sa njim ni ne komuniciram. Ja ne volim takve momke, bleja iza ćoška, gajba piva. Nisam se na silu udala, volela sam tog čoveka. Ne znam zašto sam ja sponzoruša ako mi je muž sve obezbedio. Volim da mi bude lepo i da ugodim sebi."

Ovo je pokrenulo veliku polemiku za crnim stolom, a većina zadrugara se složila da ne treba toliko potencirati materijalne vrednosti. Jovana Tomić Matora se dotakla i Draganinog odnosa sa njenim bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem:

"Reci lepo da si se zaljubila u dečka (Pavla) iako nije imao novac. Znači da se ne j*beš za pare već iz zadovoljstva. To je razlika između dr*lje i k*rve."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>