Region

Svet

Ana Ivanović: U tenisu ima puno lezbejki

Ana Ivanović, najlepša teniserka sveta, dobila je puno komplimenata na račun svog izgleda, ali ona se teško vidi u ulozi seks-bombe.

Ana Ivanović: U tenisu ima puno lezbejki



"Ne vidim se u tom svetlu. Najbolje se osećam u onome što nosim po kući, u pidžami, trenerci, ali to je na drugima da komentarišu", rekla je Ana.

Novinar Eurosporta uporedio je jednom prilikom Anu sa  holivudskim glumicama poput Catherine Zeta Jones, dok joj je sportski uzor Monika Seleš.

"Sigurno je to jedan od lepših komplimenata, jer je Catherine Zeta Jones jako lepa, ali nedavno, kad sam bila na Baliju, jedna devojka mi je rekla da izgledam kao vampir, ali onaj lepi vampir iz "Sumraka". To još nisam čula", rekla je Ana.

Sa svojih 186 cm visine može biti model, pa je često zovu na modne editorijale.

"To je lepo i drugačije, ali nikad se ne osećam opuštena kao na terenu." Ana kaže da je ljubomora čest slučaj među teniserkama, dok kod muških to nije baš tako.

Najviše se druži sa Đokovićem i Nadalom. Popularnost joj donosi olakšanje kad treba da sredi neke stvari poput dokumenta ili vize, a negativan aspekt je to što ljudi žele da znaju sve o njoj. Imala je i nekoliko neprijatnih iskustava.

"Nekoliko puta se dogodilo da me neko prati,ali nemam strašnih iskustava. Nekad mi obožavatelji šalju poklone. Tako sam dobila poklon za rođendan, a znaju i da volim sudoku i koktele, pa mi šalju knjige, majice, što je simpatično", kaže Ana, dodajući da ima puno lezbejki u tenisu, ali njoj ne smeta drugačije opredeljenje koleginica. Ona bi pak volela da se zaglavi u liftu sa Michaelom Scofieldom iz serije "Bekstvo iz zatvora".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>