Zadruga

Parovi

Dragana Mitar: Pocepao je papire za razvod! Siniša me idealizuje! (VIDEO)

Dragana Mitar je u rijalitiju "Zadruga 2" priznala da je želela da ga ostavi zbog ljubavnika iz Novog Pazara. Pocepao je papire za razvod! Siniša me idealizuje! 

Dragana Mitar: Pocepao je papire za razvod! Siniša me idealizuje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Milan Milošević je ukućanima rijalitija "Zadruga 2" čitao pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja su zadrugari trebali iskreno da odgovore. Jedno od pitanja upućenih Dragani Mitar odnosilo se na njenog muža Sinišu i ljubavnika iz Novog Pazara sa kojim je bila sve do ulaska u rijaliti:

"Mići si rekla da si sa čovekom iz Novog Pazara raskinula jer tvoj muž ne bi podneo da ga ostaviš i da mu oči zakrvave. Da li zato iz straha lažeš da nisi zaljubljena u Pavla."

Dragana je ispričala:

"Rekla sam da želim da ostavim Sinišu jer sam se zaljubila u tog čoveka, a moj muž je rekao da ne može da podnese da ga ostavim. Podnela sam zahtev za razvod braka, ali se Siniša nije pojavio na ročištu. Kada smo pokušali sporazumno, on je pocepao papire. On me voli, idealizovao me je. On smatra da ja mogu da ga ostavim samo ako našem nekog drugog, da ne mogu sama da opstanem. Pretio mi je detetom i raznim stvarima."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>