Ostalo

Smeno

Viber! Ankete uživo u grupnim četovima i zajednicama! (VIDEO)

Viber je uveo ankete uživo u svojim grupnim četovima i "Zajednicama", koje će njegovim korisnicima omogućiti da definišu temu i ponuđene odgovore Ankete i kroz izbor odgovora izraze svoja mišljenja, stavove i emocije - javno, brzo i lako!

Viber! Ankete uživo u grupnim četovima i zajednicama! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePokretanje Ankete će biti moguće izborom nove funkcije koja je dostupna u novoj ažuriranoj verziji Vibera – a rezultati će biti momentalno vidljivi, sa svakim novim izborom jedne od najviše 10 ponuđenih anketnih opcija. Članovi grupnog četa će moći da vide kako su drugi glasali, dok će glasanje članova Viberovih Zajednica ostati tajno.

Ovom inovacijom, svima koji su uključeni u tok razgovora će biti omogućeno da momentalno spoznaju stavove ostalih učesnika po određenom pitanju, a da pritom ne skrenu sa glavne teme razgovora u moru hiljada odgovora i komentara koji se pojavljuju unutar četa. 

Učesnici grupnog četa i administratori Viber Zajednica su od sada u mogućnosti da pokrenu Anketu time što će pritisnuti ikonicu za Ankete (“Polls”) u meniju, koju će dobiti sa najnovijim ažuriranjem Vibera. Zatim bi trebalo da definišu anketno pitanje i u nastavku dodaju do 10 ponuđenih odgovora. Svako ko se nalazi u četu će moći da glasa tako što će pritisnuti srce pored željenog odgovora iz prikazane ponude. Aktuelni rezultati Ankete će biti momentalno prikazani –svaki put kada sledeći učesnik četa izrazi svoj izbor, uživo.  

Kada se Anketa postavi u grupnom četu, u kome znate učesnike, moći ćete da vidite ko je od vaših poznanika glasao za koju opciju, pritiskom na dugme za informacije, dok će glasanje u Viberovim Zajednicama – super-grupama sa do milijardu učesnika ostati tajno

“Polls” se mogu koristiti za zabavu, ali i za biranje narednih tema razgovora, izbor poklona za prijatelje, mesta za izlazak ili bilo čega sličnog i o njima mogu nezavisno odlučivati svi uključeni u grupne četove ili Zajednice. Pokretanje Ankete je odličan način da navedete sagovornike da učestvuju u diskusijama i slobodno i javno izraze svoje mišljenje - kako bi se sve više ljudi podstaklo na učešće u razgovorima o različitim temama. 

Viber je pokrenuo “Polls” unutar svojih prvih zvaničnih Zajednica u zemljama Centralne i Istočne Evrope, dajući šansu njihovim pratiocima da praktično testiraju novu funkciju i izaberu odgovor na pitanje - šta bi želeli da im donese Viber u narednoj godini. Rezultat je jedan od najviših stepena angažovanosti članova unutar Viberovih Zajednica do sada, uz važna saznanja za kompaniju kako da najbolje odgovori na potrebe i želje svoje publike i korisnika. Besplatni stikeri na lokalnim jezicima su se pokazali kao najpoželjniji Viberov proizvod širom regiona, praćeni željom da se uvede još više novih funkcija i alata unutar aplikacije. Rezultati ankete su takođe pokazali da su korisnici Vibera željni da upoznaju nove prijatelje i sagovornike kroz različite Zajednice, ali i da bi voleli da im njihova omiljena aplikacija priređuje razna iznenađenja – još češće. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>