Region

Svet

Jelena Karleuša: Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj!

Pevačica Jelena Karleuša našla se na meti porno skandala kada su u javnosti isplivale navodno njene fotografije na kojima se zadovoljava dok je na video pozivu gleda fudbaler Ognjen Vranješ! Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj!

Jelena Karleuša: Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj! Screenshoot/Twiter



Jelena Karleuša je vrlo brzo demantovala sve rekavši da je sve fotomontaža i da ona ima mladež na polnom prganu za koji njen suprug zna, a koji se ne vidi na fotografiji. Skandal dobija sve veće razmere, pa i svetski mediji prenose priču, Jelena je odlučila da se još jednom oglasi iz Kine:

"Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj!"

Mnoge je začudilo to što je pomenula tri carska reza iako ima samo dvoje dece, a onda je Jelena odlučila da objasni i obavesti da je to njeno poslednje javljanje:

"Imam veliki, ružan ožiljak od tri carska reza na stomaku. Treći je kada sam operisala tumor na materici. Gola žena koju objavljuju mediji nema ožiljke. Navodne poruke može i moja mlađa ćerka da napravi u aplikaciji. Toliko. Ovo je poslednji put da sam se oglasila. Zbogom."


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>