Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana sve ovo radi jer joj je muž budala! (VIDEO)

Jovanović je izgleda u rijalitiju "Zadruga 2" na sve spreman zbog Dragane Mitar, pitanje je zašto se za nju nije borio ranije, van kamera. Sada je Sinišu nazvao budalom, naime rekao je da Dragana sve ovo radi jer joj je muž budala.

Zadruga 2: Dragana sve ovo radi jer joj je muž budala! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDragana Mitar i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović danima unazad ne razgovaraju zbog pojedinosti koje je ona iznela iz njihove veze, a sa kojima Jovanović delimično nije saglasan. On je tokom večerašnje žurke pričao sa Zerinom Hećo kakva je bila njihova romansa i šta je on spreman sve da uradi za nju. On je takođe spomenuo i njenog supruga Sinišu Dragutinovića koga je nazvao "budalom". 

"Ta veza je bila tu i tamo. Ona je došla promenila meni život i promenila sebi život. To što ona neće da prizna to je druga stvar. Onu noć pod jorganom sam ja saznao sve što me je interesovalo.  Prekratko smo mi bili zajedno prebrzo smo se zaljubili i prebrzo se opustili. Znaš kad neko klikne, e to smo mi. Meni ne fali s*ks, ništa. Ja nemam šta da izgubim, ona ima sve. Ja njoj ne želim zlo. Kad se čovek zavoli i zaljubi tad ga vrlo dobro poznaješ, e ja sam tako nju upoznao. Ona je zaslužila da je neko mazi i pazi. Sve ona ovo radi, zato što joj je čovek budala." 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>