Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Da li je Miljković iskoristio Lunu?!

Luna i Marko se smuvali na žurki u rijalitiju "Zadruga 2", a obzirom na neke stvari koje je on već najavljivao postavlja se pitanje da li je Miljković iskoristio Lunu Đogani?!

Zadruga 2: Da li je Miljković iskoristio Lunu?! Screenshoot/YoutubeĐoganijev i Miljković još od prošle sezone osećaju simpatije jedno prema drugom, ali su sve vreme tvrdili da su samo prijatelji. una se svojevremeno i potukla sa Markom kada se potegla priča da je imala seks sa Markom u spoljnom svetu i naglasila da ga nikada neće gledati kao čoveka sa kojim bi bila u vezi.

Sinoć su izgleda "popustile kočnice", te su se njih dvoje smuvali tokom žurke povodom Srpske Nove godine. Luna i Marko su se prvo ljubili na krevetu tokom žurke, potom i kad se žurka završila u garderoberu, a nakon toga su i zaspali u istom krevetu.

Ova veza bi već tokom dana, mogla da pukne, jer je Marko pre neki dan i sam obećao pred svima da će se smuvati sa Lunom za 13. na 14. januar, pa se postavlja pitanje, da li je Marko iskoristo Lunu Đogani?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>