Svet

Region

Igra prestola: Prvi tizer najavljuje smrt dva glavna lika!

Poslednja sezona ekstra poularne serije "Igra prestola" počinje za tri meseca, a prvi tizer najavljuje smrt dva glavna lika!

Igra prestola: Prvi tizer najavljuje smrt dva glavna lika! Screenshoot/Instagram



HBO danas je najavio zvaničan datum početka emitovanja poslednje sezone hit serije "Igre prestola". Poslednje šest epizode moći ćemo da gledamo od 14. aprila ove godine, a tom prilikom smo dobili i prvi tizer sa novim scenama. 

U kratkom tizeru se pojavljuju preživeli članovi Stark porodice, uključujući i Jona Snowa, jer kao što je Ned Stark rekao u prvoj sezoni:

“Ti jesi Stark. Možda nemaš moje prezime, ali imaš moju krv”.

Jon, Sansa i Aria šetaju kriptom u Winterfellu, dok ih prate glasovi prošlosti. Na kraju klipa junaci serije dolaze do svojih posmrtnih statua, koje sugerišu da dva lika neće preživeti finale.

Statue Sanse i Arie verodostojno predstavljaju njihove likove kakve pamtimo – mlade. Sa druge strane kip Jona izgleda gotovo neprepoznatljivo – dosta starije, zrelije i sa mnogo bujnijom i dužom bradom, što nagoveštava da će jedino on doživeti stare dane.

A da li je ovo suptilni znak i spojler koji nam je HBO poslao ili je u pitanju obična greška u izradi rekvizita, saznaćemo 14. aprila.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Tračara

Povezane vesti:


>