Region

Svet

Nina Radulović ostavila tenisera zbog biznismena iz Majamija!

Nina Radulović stavila je tačku na jednogodišnju vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem! Ostavila je tenisera zbog bogatog biznismena iz Majamija!

Nina Radulović ostavila tenisera zbog biznismena iz Majamija! Screenshoot/Instagram



Voditeljka Nina Radulović je rekla zbogom teniseru i započela ljubavnu vezu sa biznismenom srpskog porekla koji živi i radi u Majamiju. U pitanju je bivši profesionalni sportista koji je nakon završetka karijere uplovio u svet biznisa. Dobro obavešten izvor kaže:

"Nina i njen novi dečko su se upoznali preko socijalne mreže Instagram. Dugo su se dopisivali, a onda su prešli na telefon. Duge prepiske zamenili su dugom razgovorima na video-pozivima putem Vocapa, gde su se gledali po nekoliko sati i pričali. Mesec dana nakon dugih razgovora i poruka, momak je u decembru došao u Srbiju, gde su se upoznali i odmah zaljubili jedno u drugo. Novogodišnje praznike su proveli u Majamiju, gde se ona i dalje nalazi. Nina se toliko zaljubila da bukvalno ne skida osmeh sa lica. Presrećna je, on joj sve ugađa i tretira je kao princezu. Bila je jako napeta dok su boravili u Srbiji zato što se plašila da za novog izabranika ne saznaju novinari i opet ne pokrenu aferu koja bi pretila da ugrozi njihov odnos, što ona nije želela."

Kako dalje izvor navodi, Nina je navodno novog dečka upoznala i sa roditeljima, kao i sinom, koji je oduševljen njim. Za novu romansu lepe voditeljke znaju samo najbliži prijatelji jer je odlučila da ovu vezu sačuva od javnosti koliko može. U prilog ovim navodima govori i činjenica da je Nina po dolasku u Majami okačila Instastori na kojem je snimila pogled sa balkona i napisala:

"Moja kuća u Majamiju."

Filip Krainović takođe uživa u novoj vezi!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>