Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Poznata srpska manekenka podvodila Minu Vrbaški!

Mina Vrbaški, koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 2" je bila šokirana kada je upoznala ženu za koju je radilo nekoliko devojaka iz Beograda, a kada je odlučila da je napusti, zapretila joj je da će svima otkriti čime se poznata manekenka zapravo bavi. Poznata srpska manekenka podvodila Minu Vrbaški!

Zadruga 2: Poznata srpska manekenka podvodila Minu Vrbaški! Screenshoot/YoutubeMina Vrbaški šokirala je ukućane „bele kuće“ u Šimanovcima, ali i milionski auditorijum, kada je priznala da se bavila prostitucijom. Dok su je neki osudili, drugi su je podržali upravo zbog toga što je ispričala da se najstarijim zanatom bavila da bi pomogla porodici.

Kako VIP magazin ekskluzivno saznaje, u tom trenutku maloletna Mina Vrbaški se prostitucijom nije bavila sama, već je upala u malu grupu u kojoj se nalazilo nekoliko devojaka, a koje je podvodila jedna poznata srpska manekenka. Izvor za VIP magazin otkriva:

"Mina je u tom trenutku imala 16 godina i družila se sa devojkama sumnjivog morala. Kada je im je ispričala da njena porodica loše živi, jedna od tih devojaka ponudila joj je da radi za novac. U početku joj nije bilo prijatno, ali kada je malo razmislila, odlučila je da prihvati ponudu. Njena tadašnja drugarica upoznala ju je sa ženom koja je podvodila devojke, a Mina je bila šokirana kada je prepoznala poznatu srpsku manekenku.  Početna cena za koju je Mina radila bila je 20 evra za oralni seks i 40 za ceo tretman, da bi tokom godinu dana, koliko se bavila tim poslom, njena cena skočila na 100 evra i preko toga nikada nije išla. Klijenti koji su bili zainteresovani sa nju bili su uglavnom muškarci stariji od 50 godina. Madam je volela da radi samo sa iskusnim klijentima, a oni su od nje zahtevali da im šalje samo mlađe devojke. Ona je imala veliki broj muškaraca koji su se smenjivali, ali i nekoliko stalnih mušterija, koje su bile opčinjene Minom."


Posle godinu dana, kako tvrdi izvor blizak Mini, ona je rešila da napusti „posao“ jer nije želela da njena porodica sazna za tu bruku. Novcem koji je zarađivala finansirala je porodicu, a majku je lagala da se zaposlila kod jedne prijateljice. Izvor kaže:

"Kada je Mina odlučila da napusti „posao“, madam nije bila preterano srećna jer je od nje zarađivala mnogo novca, međutim, kako joj je Mina zapretila da će reći svima čime se manekenka bavi, rešila je da joj dozvoli da napusti „biznis“. Mina sada priča da je radila samo dva meseca, ali to nije istina."

Mina je ispričala kako je počela da se bavi prostitucijom:

"Mnogo sam rano otišla od kuće. Kod kuće je bila veoma teška situacija, nisam znala kako da pomognem svojoj porodici. Danima sam sedela kod kuće, a nismo imali ni za hleb. Gledala sam kako da privredim i donesem novac, otišla sam u taj svet i tako sam sebi i svojoj porodici pomogla koliko mogu. To je trajalo dva i po meseca. Jedno vreme nisam izlazila na ulicu. Prolaze mi slike kroz glavu, ali iz dana u dan prevazilazim to.  Imala sam 16 godina. To su bili najgori dani u mom životu. Nisam razmišljala o sebi, samo o njima. Svaki drugi-treći dan sam slala novac kako ne bi bilo providno, jer je mene majka stalno pitala odakle mi novac, a ja sam govorila da sam pozajmljivala."

Ivana Vrbaški, Minina majka, dobila je priliku da razgovara sa ćerkom i tada je ispričala da joj ništa ne zamera:

"Najstrašnije je što nisi meni rekla, ali otom-potom. Ne znam zašto mi nisi rekla, kao da me ne poznaješ uopšte. Jesi li ti sebi priznala da si napravila grešku?

"Jesam" - rekla je Mina. 

"Onda ideš dalje, i to je to. Najgore je prošlo. Svaka greška u životu se plaća, prošla si kako si prošla, a ostalo ćemo rešiti kad dođeš. Sve što treba je da digneš glavu i ideš dalje. Da shvatiš ozbiljnije život kao život, da gledaš sebe i središ sebe. Batali Beograd. Imaš kuću ovde, šta ti treba više... Ja i tvoja baka smo tu i razmišljamo kako razmišljamo, šta onda plačeš više?"

"Nije mi lako, veruj mi. Treba da prihvatim da sam javno priznala, treba da izađem na ulicu." - rekla je uplakana Mina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>