Zadruga

Parovi

Dragana Mitar priznala da je muž ponižavao i nazivao k*rvom! (VIDEO)

Bio je sa ljubavnicom i ženom na moru, a nakon toga je nije sačekao u porodilištu. Dragana Mitar koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 2" priznala da je muž ponižavao i nazivao k*rvom!

Dragana Mitar priznala da je muž ponižavao i nazivao k*rvom! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



U rijalitiju "Zadruga 2" sinoć se situacija uzburkala do maksimuma, pa se nastavilo u tom smeru. Sledeća sa svojom teškom i intrigantnom životnom pričom je Dragna Mitar, koja je od novinara dobila pitanje koje je pokrenulo lavinu suza niz Draganino lice. Pitanje novinara je glasilo:

"Izjavila si da ti ne možeš da ostaviš Sinišu, ako nemaš drugog muškarca. Takođe, rekla si da je spas gospodin Torta. Da li čekaš da se neko pojavi da bi ostavila Sinišu?"

Dragana je kroz suze ispričala:

"Ja sam samo citirala supruga, reči koje je on meni uputio. Ja sam u celom odnosu između Siniše i mene dok smo se zabavljali, dok sam bila druga, bila izuzetno verna žena, posvećena svom braku, nisam napravila nikakve izlete. Pre Siniše, svaku vezu sam završila, pa ušla u novu. Mislila sam da ljudi mogu da se promene na bolje, gde sam se čudila, jer mi je govorio da je to normalno da se živi, u takvom braku. Vređao me je sa rečima ,,kurvo“ a znate da to niste, tako da sam ja generalno sa njegove strane i ponižena i svašta nešto. Na neki način sam se trudila za dobrobit mog deteta da ne oseća nikakve posledice i generalno, i sav taj bol koji mi je naneo, imala sam potrebu da mu to vratim, da shvati kako to boli. Ne mogu da se takmičim sa njim nikada, sebe sam samo ukanalila. On je prešao preko toga što sam ja uradila, on je rekao da me je on naveo na to i da sebe smatra krivim za to, pa je u jednom trenutku priznao da je on gori od mene i da je zbog toga on meni sve to prešao."

Novinarka je upitala:

"Pomenula si taj period kada je on bio gori od tebe, što je tebe nateralo da tako ponašaš? Kako si se osećala kada si trudna otišla na more, a tvoj muž je bio sa ljubavnicom."

Uplakana Dragana Mitar je odgovorila:

"To je bilo 2004. godine, mi smo gošli na more, bili smo desetak dan. Ja nisam želela da ostajem duže, jer sam bila šest mesec trudnoće. Kada smo došli, bili smo na jednoj plaži kod prijatelja i njegovi drugari koji su došli sa devojkama iz Beograda, koje ja nisam znala, upoznale su se sa mnom. Ja ne znam šta se dešava tu i oni su otišli da se kupaju, ja sam ostala sa njegovim prijateljem, oni se tako zezaju, otupla sam pedolinom, on je počeo da viče na mene da kvarim sve u pogrešnom trenutku. I onda su tu počele i rasprave i svađe, kada smo se vratili sa mora, otišla sam da kupim pioklonim, da bi on meni rekao da sutradan vodi decu ioz prvog braka na more, ja za to nisam znala. Govorio mi je da ne može preko dana da se javi, samo uveče, dok nisam povezala da je on otišao sa drugom na more, a ne sa tom decom. Sve me je to slagao, ja sam doživela stres, koji nije uticao na trudnoću, bila sam razočarana, nisam znala ni šta sa sobom, ni šta sa njim. Imala sam tri meseca do porođaja."

Nakon ispovesti, Dragana je odgovorila na pitanje kako je uspela preko svega toga da pređe i da li će moći da mu oprosti sve:

"Otišla sam kod mame i nisam htela da se vidim sa njim. On je rekao da me je slagao, jer bih ja ishiterisala, da bi napravila problem. On je rekao kako bi to mene pogodilo, kao da bih ja pokvarila. On mene nije dočekao iz bolnice, bio je na putu nešto poslom. Tad me je izvela njegova mama i moji roditelji, on je došao posle pet dana. Ne znam, meni je žao što sam sve ovo uradila, ali mislim da treba da gledam sebe i svoje dete, ali da mi predstoji jedan razgovor, to je tako. Ne znam kako će teći naš odnos."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>