Region

Svet

Jelena Karleuša: Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela!

Jelena Karleuša i Duško Tošić našli su se na udaru proteklih dana, nakon što su na Božić plasirani tračevi oko navodnog kraha njihovog braka. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela!

Jelena Karleuša: Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela! Foto: InstagramJelena Karleuša i Duško Tošić našli su se na udaru proteklih dana, nakon što su na Božić plasirani tračevi oko navodnog kraha njihovog braka, što je bio veliki udarac ne samo za pop divu, već i za njenog supruga, ćerke, kao i majku Divnu.

Jelena Karleuša tvrdi da su priče da je razmenjivala poruke sa fudbalerom Ognjenom Vranješom totalna budalaština, te da je mnogo boli što njena porodica prolazi kroz takve stvari, pogotovo što ima dve maloletne ćerke Atinu i Niku, te majku Divnu, koja boluje od raka pluća. Informer prenosi:

"Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela. Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku."

Jelena je ogorčena i razočarana:

"Više se neću baviti ovom temom, već samo svojim poslom. Pozivam sve na MAC dodelu nagrada, gde ću izvesti novu pesmu Lajk. Da hejteri imaju šta da lajkuju i dislajkuju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>