Ljubav

Style

Tipična ženska pitanja!

Kako… Da li… Zašto… Koliko si puta sebi postavila neko kliše pitanje koje počinje baš ovako?A drugaricama? A setri?  A Googlu? Tipična ženska pitanja!  Sledi lista od tipičnih „ženskih“ pitanja oko kojih je svaka od nas barem jednom u životu lupala glavu, kao i odgovori na njih. Moguće da ti neki od njih neće prijati, ali bolje da se suočiš sa tim na vreme, nego da gubiš sate i dane „lupajući glavu“.

Tipična ženska pitanja! Svet Plus




Kako da smršam x kilograma za 5 dana?
Postoje dve opcije – prva je da otkineš sebi glavu ili neki isto tako manje bitan deo tela, pošto se primaš na ovakve prevare. Ne možeš skinuti x kila za 5 dana bez amputacije i svi Vitalis Herbovi i Anti slimovi ti neće pomoći – jedino će tvoj novčanik smršati. Kilogrami na usta ulaze, te ako si debela, prestani da jedeš čips, čokolade i ostale kalorijske bombe. Poseban izuzetak su osobe koje zbog metaboličkih i hormonskih problema postaju gojazne, ali one retko traže rešenje za to na internetu, jer se ovakvi zdravstveni problemi primećuju sasvim dovoljno da te navedu da odeš kod lekara.

Zašto me vara?
Zato što misli da si glupa i da može da se provuče – bilo da ne saznaš, bilo da ti proda neku kliše priču „bio sam pijan“. Upitajte se same zašto bi vi njega varale  i primenite to na sebe. Upoznao je neku lepšu/zanimljiviju/oslobođeniju u krevetu/manje iritantnu devojku od tebe, okej, njegov problem. Ne varaš nekog koga poštuješ, tako da preljubnika pošalji u tri lepe. Nađi nekog ko će da te pita gde ima da se kupi najbliža elektro oprema jer želi da ti popravi stvari po stanu koje ne rade.

Da li sam lepa?
Ako ovo pitaš – verovatno ne. Samo dvadeset posto lepote čini genetika, ostalih 30 je šminka, dok je pedeset posto stav o sebi. Ako misliš da si ružna, i pritom nabaciš onu siroče facu niko-me-ne-voli, u pravu si. Ružna si. Ako sebi nisi lepa, nećeš nikom biti, jer se nećeš truditi da budeš lepa ni fizički i psihički. Da li je Kejt Mos sa onom kockastom dečjom facom  lepa? Da. Zašto? Zato što ona to zna.

Kako da me primeti?
Za one koje ovu lekciju nisu savladale u srednjoj školi – ponudi mu seks. Ozbiljna sam, zapamtiće te veoma dobro, a možda i seks dobiješ, pa spoznaš i ti njega malo bolje. Ostale opcije su da se ofarbaš u zeleno, nosiš tablu sa natpisom „Pogledaj me!“, budeš bezuslovni nudista, kažeš mu nešto mnogo vulgarno… Ne nasedaj na priče o sanjivom pogledu preko pola prostorije, to nikom nije pošlo za rukom, pa neće ni tebi. A i na kraju krajeva, šta je sa onim da on treba da primeti tebe?

Da li sam trudna?
Veoma je pametno konsultovati Gugl povodom ovog pitanja. Gugl poseduje specijalne skenere i analize pomoću kojih preko otiska prstiju na tastaturi može dati odgovor na ovo pitanje. Kasni ti mesec, dva dana, imala si nesiguran seks i čini ti se da ti se stomak nekako čudno uvećava, a pritom živiš na turšiji? Da, verovatno si trudna, a bez obzira na verovatnoću, trebalo bi da odeš kod ginekologa jer ovoliko kašnjenje mece svakako nije normalno.

Da li on to misli da sam ja glupa?
Ako se smeje tebi a ne sa tobom, da. Postoje dve kategorije žena – one koje moraju da budu pametne i one koje mogu da se provuku sa glupošću. Jeste, jeste, surov je ovo muški svet, ali je tako. Ako si dovoljno lepa, može ti se da budeš i glupa, a ako si baš baš lepa, redak je muškarac kome će to smetati. Bar u početku. A za kasnije, ako se do sad nisi „opametila“, nećeš ni za nedelju dana.

Da li sam laka ako se odmah smuvamo?
Nisi, osim ako se to ne desi baš odmah. Šta znači odmah? „Ćao, ja sam Pera“, „Ćao, ja sam Marija, hoćemo do tebe?“. To je odmah. Dakle, ništa tri sastanka, već moraš da ga znaš. Spavati sa nepoznatima, osim ako nije Džoni (Dep) u pitanju je „lako“. A i rizično, ali to već verovatno znaš. Ponekad je ponos najmanje bitna stvar bez koje možeš da se probudiš.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/moodiranje.rs

Povezane vesti:


>