Region

Svet

Region

Ubice mog oca deseta epizoda: Igra mačke i miša je počela! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" deseta epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 14. januara u 20 časova. Igra mačke i miša je počela! Ko je ovde kome smestio i ko će koga da uhvati u laži?

Ubice mog oca deseta epizoda: Igra mačke i miša je počela! (VIDEO) Foto: Facebook



U predhodnoj epizodi, obavlja se uviđaj posle okršaja na pumpi. Sava i Jelena imaju mnogo posla, od Rade nema ni traga ni glasa, a ovu istragu i na sopstveno iznenađenje preuzimaju Aleksandar i Mirko. Marjanović kipti od besa na Zorana i Bogdana nakon neuspele akcije, ali ni on, prvi put, ne uspeva da sklopi sve kockice. Mirko i dalje ne dobija nikakve vesti od Ruže i postaje sve više zabrinut...  

U novoj epizodi, istraga o ubistvu doktora Dimitrijevića dobija potpuno novi kolosek što zbunjuje i samog Aleksandra koji se trudi da ostane racionalan jer na Mirka ne može da računa. Naređuje novu policijsku akciju koja će se iskomplikovati, ali slučaj doktorovog ubistva počinje polako da se raspetljava... U međuvremenu dolazi do novog ubistva.

Danka brine o ranjenom Dući, ali hoće li baš zbog toga biti slaba karika? Da li će ugroziti njegovo skrivanje? Igra mačke i miša je počela! Ko je ovde kome smestio i ko će koga da uhvati u laži?

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>